Verkkosivut

Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksen käyntikortti, näyteikkuna ja tehokkaan kasvun salaisuus.
Nostamon rakentamilla verkkosivuilla näytät asiakkaillesi parhaat puolesi.

Edustavat verkkosivut ovat markkinoinnin kivijalka

Verkkosivujen ulkonäöllä ja toiminnallisuuksilla on iso vaikutus asiakkaiden yrityksestä saamaan kuvaan ja tätä kautta yrityksen menestykseen. Suunnittelemme verkkosivut aina täysin kustomoidusti toimiala ja asiakassegmentit huomioiden. Teknisesti täydellisistä nettisivuista ei ole mitään hyötyä, jos ne eivät auta liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Liidit kääntyvät asiakkaiksenne, koska sivut luodaan tukemaan juuri teidän yrityksenne tuotteita ja palveluita.

Rakennamme sivut aina maailman suurimman julkaisujärjestelmän – WordPressin – päälle. WordPress-pohjaisen verkkosivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta.

WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain. Meillä on kokemusta erilaisten API-rajapintojen ja markkinointityökalujen integroinnista verkkosivuille, joten kysy rohkeasti toteutusta myös vaativampiin projekteihin.
Minna Uusitalo

Minna Uusitalo

Toimitusjohtaja, Rimita Green Oy

Nostamo lupasi meille joustavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ja sitä se on todellakin ollut! Yhteistyö heidän kanssansa on sujunut vaivattomasti. Nostamo erottuu positiivisesti kilpailijoistaan. Suosittelen Nostamoa lämpimästi!

Haluatko erottua kilpailijoistasi?

Ammattimaisesti rakennetut, laadukkaat verkkosivut ovat yksi parhaimmista investoinneista, jonka yritys voi tehdä. Nykymaailmassa enemmistö kuluttajista ja yrityspäättäjistä tekee hankintapäätöksiä nettihakujen perusteella. Kohderyhmääsi puhuttelevilla, erottuvilla sivuilla käännät entistä useamman kävijän asiakkaaksesi.

Design

Miten erotut parhaiten tuhansien nettisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia sivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa modernin ilmeen.

Räätälöidyt ratkaisut

On tärkeää taata asiakkaillenne paras mahdollinen käyttäjäkokemus sivuillanne. Tiedon tulee olla helposti saatavilla ja yhteydenoton helppoa. Oli kyse sitten monikielisyydestä, chat-asiakaspalvelusta, tai datan integroinnista ja esittämisestä sivuillanne - toteutamme lähes kaiken yrityskohtaisesti räätälöitynä.

Nopeus ja turvallisuus

Sivujen tulee latautua nopeasti. Yli 3 sekunnin latausajalla merkittävä osa kävijöistä keskeyttää latauksen ja siirtyy toisen yrityksen sivuille. Kaikkien ylläpitoasiakkaidemme sivut ylläpidetään joko Googlen tai Hetznerin Suomessa sijaitsevilla pilvipalvelimilla - automaattisten tietoturvapäivitysten ja 24/7 -valvonnan takana.

Jokaiseen projektiin sisältyvät ominaisuudet

Haluamme tarjota parhaan hinta/laatusuhteen tarjoavan verkkosivustokokonaisuuden. Emme veloita jokaiseen moderniin verkkosivuun kuuluvasta välttämättömästä nippelista ja nappelista erikseen, vaan kaikki seuraavat ominaisuudet kuuluvat jokaiseen web-projektimme hintaan vakiona.

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaanamme tyytyväisyytesi on meille aina tärkein asia. Sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Käyttöohjeet ja tuki

Saat kattavan perehdytyksen WordPressin yleiseen käyttöön ja mahdollisiin sivuillesi rakennettaviin uniikkeihin toiminnallisuuksiin. Olemme tehneet laajat kirjalliset ohjeet WordPressille, joita täydennetään tarpeen mukaan.

Oma yhteyshenkilö

Kommunikaation helpottamiseksi saat aina oman yhteyshenkilön projektimanageriksesi, jonka puoleen voit kääntyä koska vain, asiassa kuin asiassa - myös sen jälkeen kun sivusi ovat valmiit.

Täysi sisällönhallinta

Sinun ei tarvitse maksaa meille tuntiveloitteisesti kuvien tai tekstin muokkaamisesta, sillä rakennamme verkkosivut ja teemat aina täydellä sisältöeditorilla varustettuna. Voit helposti muuttaa kaikkien sivujen sisältöjä ilman pelkoa siitä, että jokin menee rikki.

Hakukoneystävällisyys

Sivustosi koodataan nykyaikaisia, parhaita SEO-käytäntöjä noudattaen ja jokaiselle sivulle tehdään perustason tekninen hakukoneoptimointi.

Responsiivisuus

Osalla verkkosivustoja mobiililaitteilla vierailevat ovat jo enemmistö, joten on sanomattakin selvää, että sivustosi toimivat responsiivisesti niin kännyköillä, tableteilla kuin pöytäkoneillakin - jokaisella yhtä upeasti.

Google Analytics

Lähes jokainen verkkosivu hyötyy ainakin perustason web-analytiikan seurannasta. Asennamme sivuillesi Google Analyticsin ja halutessasi Google Tag Managerin.

SSL-suojaus

Jokainen tekemämme sivu suojataan SSL-yhteysprotokollan avulla, ilman lisämaksuja. Nykyaikana SSL-sertifikaatti ei maksa mitään, joten jokaisen sivun osoite pitäisi alkaa sen käytöstä kertovalla https-merkkijonolla.

Slice 1 Created with Sketch.

Domain

Nostamo on Viestintäviraston rekisteröimä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Ylläpitopakettimme hintaan kuuluu aina .fi-, tai .com-domain, joko kokonaan uusi tai jo yrityksesi käytössä oleva.

Miksi valitsisit Nostamon kumppaniksesi?

Toteutamme verkkosivut niin, että projektin lopussa käytössäsi on täysin valmis kokonaisuus takuuvarmalla laadulla. Saat kattavan ohjeistuksen sivuston käyttöön ja olemme jatkossakin tukenasi. Saat kaiken tarvitsemasi meidän kauttamme, joten et joudu käyttämään aikaasi erilaisten palveluiden tutkimiseen ja muiden toimijoiden kontaktoimiseen.

Meillä on lisäksi monipuolista osaamista mm. Google- ja Facebook-mainonnasta, hakukoneoptimoinnista ja sähköpostimarkkinoinnista. Saat verkkosivun julkaisun jälkeen vaivattomasti käyttöösi kaikki digitaalisen markkinoinnin tärkeimmät keinot – jos vain haluat.

Asiakaslupaus

Projekti luovutetaan vasta hyväksyntäsi jälkeen. Viimeistelyvaiheessa sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Kiinnostuitko? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan numeroon 040 8242 727.

Tilaa ilmainen Google Ads -mainostilin auditointi

Auditoinnissa käydään läpi mm. mainostilin rakennetta, budjetin allokointia, mainonnan kohdennusta ja muita vastaavia mainonnan suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä. Auditoinnin jälkeen raportoimme löydöksemme teille selkokielellä.

Jaa artikkeli verkostollesi!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin