WooCommerce-verkkokauppa yritykselle

Optimaalisesti rakennettu verkkokauppa on nykyaikaisen yrityksen valinta.
Nostamon rakentamalla WooCommerce-verkkokaupalla erotat itsesi kilpailijoistasi.

Laadukas verkkokauppa tyytyväisyystakuulla

Verkkokaupankäynnin hyödyt ovat kiistattomat. Tasaisen kovaa kasvava markkina antaa hyviä mahdollisuuksia ajan hermolla oleville yrityksille. Suurimman hyödyn markkinoista saa teknisesti laadukkaalla verkkokaupalla, jonka suunnittelussa on keskitytty asiakkaan ostokokemuksen lisäksi erilaisten markkinointikeinojen hyödyntämiseen.

Käytämme verkkokaupoissamme WordPress-pohjaista WooCommercea, joka on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Suosion taustalla ovat yksinkertaiset syyt: WooCommerce on erittäin helppokäyttöinen, ja sen turvallisuus ja luotettavuus ovat huippuluokkaa jatkuvan kehityksen ansiosta. Verkkokauppa-alustana WooCommerce ei myöskään käytännössä tunne rajoja. Räätälöidysti rakennettuna se kasvaa yrityksen mukana, ja lisäominaisuuksia voidaan rakentaa joustavasti kävijämäärien kasvaessa.

Ymmärrämme, että verkkokauppa saattaa olla koko liikevaihtosi pääasiallinen lähde, tai ainakin tuoda siitä suurimman osan. Tällöin se voi olla siis koko liiketoimintasi selkäranka ja ansaitsee arvoisensa huomion. Panostamme omalta osaltamme täysillä verkkokauppasi toteutukseen ja työstämme projektia niin kauan, että olet täysin tyytyväinen.

Palvelumme sisältää aina kaiken tarvittavan

Toteutus avaimet käteen -periatteella

Toteutamme verkkokaupat niin, että projektin lopussa käytössäsi on täysin valmis kokonaisuus. Saat kattavan ohjeistuksen verkkokaupan käyttöön ja olemme jatkossakin tukenasi. Saat kaiken tarvitsemasi meidän kauttamme, joten et joudu käyttämään aikaasi erilaisten palveluiden tutkimiseen ja muiden toimijoiden kontaktoimiseen. Yhden luukun periaate säästää aikaa ja rahaa.

Design

Miten erotut parhaiten tuhansien verkkokauppojen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä, toinen toistaan muistuttavia verkkokauppoja, vaan luomme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Tyylikäs, viimeisen päälle hiottu verkkokauppa on valttikorttisi konversioprosentin nostamiseen.

Turvallisuus

Suhtaudumme erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Hakkeroitu sivu on verkkokauppiaan pahin painajainen: se ei kerrytä myyntiä ja nakertaa bränsdisi luotettavuutta. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Verkkokauppoihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja.

Ylläpito ja hosting

Ylläpitämämme verkkokaupat sijaitsevat suuremmankin hetkittäisen kävijämäärän luotettavasti kestävillä, vain WordPressille ja WooCommercelle räätälöidyllä servereillä. Uskallammekin väittää, että paremmin WooCommerce-verkkokaupalle optimoidumpaa ja nopeampaa palvelinta et saa mistään. Valintasi mukaan voit hyödyntää joustavasti hinnoiteltuja ylläpitopakettejamme tai hoitaa ylläpidon itse. Lisää tietoja ylläpitoratkaisuistamme saat alempaa.

Helppo hallinta

WooCommerce-pohjaisen verkkokaupan hallinta on vaivatonta. Tuotteen voi lisätä verkkokauppaan muutamalla klikkauksella ja ostoista tulee automaattisesti ilmoitus sähköpostiin. Kaikki on automatisoitua, joten voit keskittyä tuotteiden postittamiseen ja asiakaspalveluun. Asiakkaan näkökulmasta ostaminen on tehty mahdollisimman selkeäksi ja yksinkertaiseksi, tarkoittaen vähemmän hylättyjä ostoskoreja.

Tuloksellinen toiminta

WooCommercen kautta saat tutkittua myyntiraportteja helposti hallintapaneelin kautta. Voit seurata myynnin kehitystä tietyllä aikavälillä tai vaikka tietyn tuoteryhmän sisällä. Tarvittaessa rakennamme myös vaativampia raportteja esimerkiksi kävijäanalyysiin ja maksettuun mainontaan perustuen.

Rajattomat mahdollisuudet

WooCommercen avulla voimme toteuttaa villeimmänkin kaupparatsun unelmat. Vaativatkin toteutukset, kuten esimerkiksi varausjärjestelmät, kumppanuus- ja jälleenmyyjäohjelmat sekä tukkuportaalit ovat meille tuttuja. Nostamon rakentama verkkokauppa mahdollistaa yritykselle täysin uudet ja erittäin kustannustehokkaat markkinointi- ja myyntikeinot.

Monipuolinen osaaminen

Verkkokauppa jos mikä tarvitsee tuekseen myös mainontaa. Hallitsemme monipuolisesti erilaisia markkinointikeinoja, joten voit yhdistää verkkokauppaasi suoraan tai myöhemmin myös muita palveluja. Voimme esimerkiksi hakukoneoptimoida sivustosi heti alusta alkaen, yhdistää tähän Google- ja Facebook-mainontaa sekä suunnitella blogikampanjoita verkkokaupan ympärille. Tiesitkö, että on mahdollista kohdistaa erityinen mainoskampanja esimerkiksi sellaisille ihmisille, jotka ovat käyneet sivuillasi katsomassa tiettyä tuotetta tai tuoteryhmää? Kokonaisvaltaisella markkinointisuunnitelmalla voimme nostaa kasvuprosenttisi aivan uudelle tasolle.

GDPR on osittain muuttanut verkkomainonnan pelisääntöjä. Uuden tietosuojalain myötä verkkokaupan mainonnan toteuttajalta vaaditaan entistä tarkempaa lainsäädännön tuntemista. Rakennamme mahdolliset mainontatoimenpiteet GDPR:n mukaisiksi.

Minna Uusitalo

Minna Uusitalo

Toimitusjohtaja, Rimita Green Oy

Nostamo lupasi meille joustavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ja sitä se on todellakin ollut! Yhteistyö heidän kanssansa on sujunut vaivattomasti. Nostamo erottuu positiivisesti kilpailijoistaan. Suosittelen Nostamoa lämpimästi!

Jokaiseen verkkokauppaan sisältyvät ominaisuudet

Haluamme tarjota parhaan hinta/laatusuhteen tarjoavan verkkokauppakokonaisuuden. Emme veloita jokaiseen moderniin verkkokauppaan kuuluvasta välttämättömästä nippelista ja nappelista erikseen, vaan kaikki seuraavat ominaisuudet kuuluvat jokaisen projektimme hintaan vakiona.

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaanamme tyytyväisyytesi on meille aina tärkein asia. Verkkokauppaasi hiotaan niin kauan, että olet sataprosenttisesti tyytyväinen!

Räätälöity ulkoasu

Jokainen verkkokauppa rakennetaan uniikilla designilla. Ulkoasulla on suora vaikutus asiakkaan ostopäätökseen, joten designin on oltava kunnossa.

Rajattomat tuotteet

WooCommerce-verkkokaupan etuna on rajaton skaalautuvuus. Tuotteita voidaan lisätä niin paljon kuin varastosta löytyy artikkeleita.

Verkkomaksupainikkeet

Verkkomaksupainikkeet ovat välttämätön osa jokaista toimivaa verkkokauppaa, joten ne kuuluvat luonnollisesti hintaamme.

Käyttöohjeet ja tuki

Saat kattavan perehdytyksen WordPressin ja WooCommercen yleiseen käyttöön ja mahdollisiin sivuillesi rakennettaviin lisäominaisuuksiin. Olemme tehneet laajat kirjalliset ohjeet WooCommercelle, joita täydennetään tarpeen mukaan.

Oma yhteyshenkilö

Yhden luukun periaate ei koske pelkästään palveluitamme. Kommunikaation helpottamiseksi saat aina oman yhteyshenkilön projektimanageriksesi, jonka puoleen voit kääntyä koska vain, asiassa kuin asiassa - myös sen jälkeen kun sivusi ovat valmiit.

Täysi sisällönhallinta

Sinun ei tarvitse maksaa meille tuntiveloitteisesti tuotteiden, kuvien tai tekstin muokkaamisesta, sillä rakennamme verkkosivut ja teemat aina täydellä sisältöeditorilla varustettuna. Voit helposti muuttaa kaikkien sivujen sisältöjä, sekä lisätä ja muokata tuotteita ilman pelkoa siitä, että jokin menee rikki.

Hakukoneystävällisyys

Kauppasi koodataan nykyaikaisia, parhaita SEO-käytäntöjä noudattaen ja verkkokaupallesi tehdään perustason tekninen hakukoneoptimointi.

Responsiivisuus

Mobiililaitteilla vierailevat ovat jo enemmistö osassa verkkokauppoista, joten on sanomattakin selvää, että kauppasi toimii responsiivisesti niin kännyköillä, tableteilla kuin pöytäkoneillakin - jokaisella yhtä upeasti.

Google Analytics

Lähes jokainen verkkokauppa hyötyy ainakin perustason web-analytiikan seurannasta. Asennamme sivuillesi Google Analyticsin ja halutessasi Google Tag Managerin. Erikseen sovittaessa voimme luoda myös yksinkertaisen konversioseurannan.

SSL-suojaus

Jokainen tekemämme verkkokauppa suojataan SSL-yhteysprotokollan avulla, ilman lisämaksuja. Nykyaikana SSL-sertifikaatti ei maksa mitään, joten jokaisen sivun osoite pitäisi alkaa sen käytöstä kertovalla https-merkkijonolla.

Domain

Nostamo on Viestintäviraston rekisteröimä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Verkkokauppojen ylläpitopakettimme hintaan kuuluu aina .fi-, tai .com-domain, joko kokonaan uusi tai jo yrityksesi käytössä oleva.

Nostamme myyntiäsi

Myyntiä kerryttävän verkkokaupan toteutukseen ei riitä pelkkä ohjelmointiosaaminen, vaan kokonaisvaltainen käsitys asiakkaistasi ja heidän erilaisista ostopoluistaan muodostaa suunnittelun lähtökohdat. Verkkokaupan on oltava sellainen, että kävijät kokevat ostoympäristön turvalliseksi. Turvallisuuden lisäksi houkutteleva design, oikeanlainen rakenne ja toiminnallisuudet vaikuttavat ihmisten ostohalukkuuteen. Verkkokaupan suunnittelulla on iso vaikutus asiakkaiden yrityksestäsi muodostamaan mielikuvaan ja sen myötä sivuston kautta saatavaan myyntiin. Me Nostamolla keskitymme hiomaan jokaisen palasen juuri oikeaksi, jotta sinä saat optimaalisen välineen liiketoimintasi kasvattamiseen.

Annamme mielenrauhan

Sivuston nopeus ja saavutettavuus vaikuttavat suoraan kävijöiden sivuilla viettämään aikaan ja tuotteiden päätymiseen ostoskorista kassalle. Huippuunsa viritettyä verkkokauppaa ei pidä rampauttaa laiminlyömällä tai säästämällä ylläpidosta tai palvelimen nopeudesta. Nostamon palvelimet ovat täysin optimoituja WordPress ja WooCommerce-pohjaisille toteutuksille ja jokaisen sivun toimivuutta valvotaan reaaliajassa ympäri vuorokauden. Palvelin on niin kriittinen osa sivuston kokonaisvaltaista toimivuutta, että meille kelpaa vain paras.

WordPress ja WooCommerce vaativat huolellista ylläpitoa myös päivitysten osalta. Viimeinen asia minkä haluat nähdä, on toimimaton tai hakkeroitu sivu. Päivitykset pitää lisäksi testata aina ennen tuotantoympäristöön päivitystä, koska usein eri versiot aiheuttavat ristiriitoja ja saattavat rikkoa sivuston. Tarkistamme uudet päivitykset aina niiden ilmestyessä ja testaamme sivuston toimivuuden testiympäristössämme. Kun tiedät, että sivustosi toimii parhaalla mahdollisellla alustalla, jatkuvassa valvonnassa ja on aina ajantasalla, voit nukkua yösi rauhassa.

Asiakaslupaus

Projekti luovutetaan vasta hyväksyntäsi jälkeen. Viimeistelyvaiheessa sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Kiinnostuitko? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arviomme nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arvion nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!