Verkkokaupat

Optimaalisesti rakennettu verkkokauppa on nykyaikaisen yrityksen valinta.
Nostamon rakentamalla WooCommerce-verkkokaupalla erotat itsesi kilpailijoistasi.

Verkkokauppaan kannattaa panostaa

Tasaisen kovaa vauhtia kasvava verkkoliiketoiminta antaa hyviä mahdollisuuksia ajan hermolla oleville yrityksille. Suurimman hyödyn markkinoista saa teknisesti laadukkaalla verkkokaupalla, jonka suunnittelussa on keskitytty asiakkaan ostokokemuksen lisäksi erilaisten markkinointikeinojen hyödyntämiseen.

Käytämme verkkokaupoissamme WordPress-pohjaista WooCommercea, joka on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Suosion taustalla ovat yksinkertaiset syyt: WooCommerce on erittäin helppokäyttöinen, ja sen turvallisuus ja luotettavuus ovat huippuluokkaa jatkuvan kehityksen ansiosta. Verkkokauppa-alustana WooCommerce soveltuu niin B2B-, kuin B2C-kaupaksi. Räätälöidysti rakennettuna se kasvaa yrityksen mukana, ja lisäominaisuuksia voidaan rakentaa joustavasti kävijämäärien kasvaessa.

Ymmärrämme, että verkkokauppa saattaa olla koko liikevaihtosi pääasiallinen lähde, tai ainakin tuoda siitä suurimman osan. Tällöin se voi olla siis koko liiketoimintasi selkäranka ja ansaitsee arvoisensa huomion. Panostamme omalta osaltamme täysillä verkkokauppasi toteutukseen ja työstämme projektia niin kauan, että olet täysin tyytyväinen.
Minna Uusitalo

Minna Uusitalo

Toimitusjohtaja, Rimita Green Oy

Nostamo lupasi meille joustavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ja sitä se on todellakin ollut! Yhteistyö heidän kanssansa on sujunut vaivattomasti. Nostamo erottuu positiivisesti kilpailijoistaan. Suosittelen Nostamoa lämpimästi!

Haluatko erottua kilpailijoistasi?

Verkkokauppojen osalta kilpailu kiristyy jatkuvasti. Potentiaaliset ostajat vertailevat tarkasti mistä ostavat ja kuten kaikessa, ensivaikutelmalla on suuri merkitys. Vanhahtavilla ja vaikeakäyttöisillä sivuilla ei enää yksinkertaisesti pärjää. Modernin ulkoasun omaavilla, helppoon ja miellyttävään ostotapahtumaan ohjaavilla sivuilla käännät entistä useamman kävijän asiakkaaksesi.

Design

Miten erotut parhaiten tuhansien verkkokauppojen harmaasta massasta? Modernilla ja selkeällä designilla. Ammattimaisesti toteutettu design luo lähtemättömän ensivaikutelman - ja auttaa asiakasta valitsemaan juuri teidän yrityksenne verkkokaupan.

Räätälöidyt ratkaisut

On tärkeää taata asiakkaillenne paras mahdollinen käyttäjäkokemus kaupassanne. Tuotteet tulee olla helposti löydettävissä ja ostotapahtuman mahdollisimman mutkaton. Oli kyse sitten monikielisyydestä, tuotedatan integroinnista, chat-asiakaspalvelusta tai jälleenmyyjäportaalista - toteutamme lähes kaiken yrityskohtaisesti räätälöitynä.

Nopeus ja turvallisuus

Verkkokaupan tulee latautua nopeasti. Yli 3 sekunnin latausajalla merkittävä osa kävijöistä keskeyttää latauksen ja siirtyy toisen kaupan sivuille. Kaikkien ylläpitoasiakkaidemme sivut ylläpidetään joko Googlen tai Hetznerin Suomessa sijaitsevilla pilvipalvelimilla - automaattisten tietoturvapäivitysten ja 24/7 -valvonnan takana.

Jokaiseen verkkokauppaan sisältyvät ominaisuudet

Haluamme tarjota parhaan hinta/laatusuhteen tarjoavan verkkokauppakokonaisuuden. Emme veloita jokaiseen moderniin verkkokauppaan kuuluvasta välttämättömästä nippelista ja nappelista erikseen, vaan kaikki seuraavat ominaisuudet kuuluvat jokaisen projektimme hintaan vakiona.

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaanamme tyytyväisyytesi on meille aina tärkein asia. Verkkokauppaasi hiotaan niin kauan, että olet sataprosenttisesti tyytyväinen!

Räätälöity ulkoasu

Jokainen verkkokauppa rakennetaan uniikilla designilla. Ulkoasulla on suora vaikutus asiakkaan ostopäätökseen, joten designin on oltava kunnossa.

Rajattomat tuotteet

WooCommerce-verkkokaupan etuna on rajaton skaalautuvuus. Tuotteita voidaan lisätä niin paljon kuin varastosta löytyy artikkeleita.

Verkkomaksupainikkeet

Verkkomaksupainikkeet ovat välttämätön osa jokaista toimivaa verkkokauppaa, joten ne kuuluvat luonnollisesti hintaamme.

Käyttöohjeet ja tuki

Saat kattavan perehdytyksen WordPressin ja WooCommercen yleiseen käyttöön ja mahdollisiin sivuillesi rakennettaviin lisäominaisuuksiin. Olemme tehneet laajat kirjalliset ohjeet WooCommercelle, joita täydennetään tarpeen mukaan.

Oma yhteyshenkilö

Yhden luukun periaate ei koske pelkästään palveluitamme. Kommunikaation helpottamiseksi saat aina oman yhteyshenkilön projektimanageriksesi, jonka puoleen voit kääntyä koska vain, asiassa kuin asiassa - myös sen jälkeen kun sivusi ovat valmiit.

Täysi sisällönhallinta

Sinun ei tarvitse maksaa meille tuntiveloitteisesti tuotteiden, kuvien tai tekstin muokkaamisesta, sillä rakennamme verkkosivut ja teemat aina täydellä sisältöeditorilla varustettuna. Voit helposti muuttaa kaikkien sivujen sisältöjä, sekä lisätä ja muokata tuotteita ilman pelkoa siitä, että jokin menee rikki.

Hakukoneystävällisyys

Kauppasi koodataan nykyaikaisia, parhaita SEO-käytäntöjä noudattaen ja verkkokaupallesi tehdään perustason tekninen hakukoneoptimointi.

Responsiivisuus

Mobiililaitteilla vierailevat ovat jo enemmistö osassa verkkokauppoista, joten on sanomattakin selvää, että kauppasi toimii responsiivisesti niin kännyköillä, tableteilla kuin pöytäkoneillakin - jokaisella yhtä upeasti.

Google Analytics

Lähes jokainen verkkokauppa hyötyy ainakin perustason web-analytiikan seurannasta. Asennamme sivuillesi Google Analyticsin ja halutessasi Google Tag Managerin. Erikseen sovittaessa voimme luoda myös yksinkertaisen konversioseurannan.

SSL-suojaus

Jokainen tekemämme verkkokauppa suojataan SSL-yhteysprotokollan avulla, ilman lisämaksuja. Nykyaikana SSL-sertifikaatti ei maksa mitään, joten jokaisen sivun osoite pitäisi alkaa sen käytöstä kertovalla https-merkkijonolla.

Slice 1 Created with Sketch.

Domain

Nostamo on Viestintäviraston rekisteröimä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Verkkokauppojen ylläpitopakettimme hintaan kuuluu aina .fi-, tai .com-domain, joko kokonaan uusi tai jo yrityksesi käytössä oleva.

Miksi valitsisit Nostamon kumppaniksesi?

Toteutamme verkkokaupat niin, että projektin lopussa käytössäsi on täysin valmis kokonaisuus takuuvarmalla laadulla. Saat kattavan ohjeistuksen verkkokaupan käyttöön ja olemme jatkossakin tukenasi. Saat kaiken tarvitsemasi meidän kauttamme, joten et joudu käyttämään aikaasi erilaisten palveluiden tutkimiseen ja muiden toimijoiden kontaktoimiseen.

Verkkokauppa jos mikä tarvitsee tuekseen digitaalista markkinointia. Meillä on monipuolista osaamista mm. Google- ja Facebook-mainonnasta, hakukoneoptimoinnista ja sähköpostimarkkinoinnista. Saat verkkokaupan julkaisun jälkeen vaivattomasti käyttöösi kaikki digitaalisen markkinoinnin tärkeimmät keinot – jos vain haluat.

Asiakaslupaus

Projekti luovutetaan vasta hyväksyntäsi jälkeen. Viimeistelyvaiheessa sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Kiinnostuitko? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan numeroon 040 8242 727.

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arviomme nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arvion nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!