Sosiaalisen median markkinointi

Ole siellä missä asiakkaasikin.
Sosiaalisen median markkinointi on luonnollinen tapa tavoittaa kohdeyleisösi.

Sosiaalisen median mahdollisuudet ovat rajattomat. Aktiivinen markkinoija, joka haluaa luoda merkityksellisiä suhteita kohdeyleisönsä kanssa, voi vangita somen hyödyt täysimääräisesti.

Somesta ei haeta lyhyen tähtäimen voittoja, vaan se on pitkäkestoinen strategia, jossa panostetaan korkealaatuiseen sisältöön ja tasaiseen julkaisutahtiin.

Nostamo on erikoistunut Facebook-, Twitter- ja LinkedIn-markkinointiin. Palvelumme sisältää some-päivitysten laatimisen haluttuihin kanaviin.

Tavoitteet

Sosiaalisen median markkinointi vaatii pitkäjänteistä strategiaa. Tuloksia ei saavuteta yhdessä yössä, mutta kärsivällinen markkinoija saa lopussa kiitoksensa.

Brändin vahvistaminen

Some on luonnollinen kanava brändin vahvistamiseen. Yrityksen ilmeeseen sopiva markkinointiviestintä systemaattisesti kerrottuna kuukaudesta ja vuodesta toiseen on yksi osa vahvan brändin menestysreseptiä.

Kohdeyleisön tavoittaminen

Sosiaalinen media on loistava keino kohdeyleisösi tavoittamiseen. Suurin osa ihmisistä löytyy jostain sosiaalisen median kanavasta - oikein toteutetulla some-strategialla voit ottaa tilanteesta täyden hyödyn irti.

Myynnin lisääminen

Some-markkinoinnin lopullinen tavoite on sama kuin kaikella muullakin markkinoinnilla: yrityksesi myynnin lisääminen. Tavoite toteutuu vain eri reittejä pitkin ja erilaisella aikataululla kuin esimerkiksi suoraviivaisessa mainonnassa.

Sosiaalisen median markkinointi 100% suoritusteholla

Kumppaninamme saat yrityksesi some-presenssistä kaiken tehon irti. Palveluumme lukeutuu muun muassa seuraavat ominaisuudet:

Kattava strategia

Some-markkinoijan ei kannata lähteä soitellen sotaan, vaan ennen ensimmäistäkään julkaisua on laadittava askelmerkit tulevaa varten. Teemme jokaisen projektin aluksi yrityskohtaisen some-strategian.

Helppo julkaisu ja hallinnointi

Olemme tehneet julkaisusta ja hallinnoinnista mahdollisimman vaivatonta. Asiakkaanamme saat järjestelmäämme omat tunnukset, joiden avulla voit seurata sosiaalisen median kanaviasi yhdestä paikasta.

Selkeät raportit

Toimitamme raportit kuukauden tapahtumista. Näin tiedät tarkalleen, miten toimenpiteet etenevät missäkin kanavassa. Raportista näet muun muassa seuraajamäärien kehittymisen, päivitysten kattavuuden ja julkaisuihin sitoutuneiden ihmisten määrän.

Nostamon kumppanina saat laajan digiarsenaalin käyttöösi

Nostamolla on laaja-alaista digitaalisen markkinoinnin osaamista. Harvoin ainoastaan orgaaninen (ei-maksettu) some-markkinointi on paras markkinointistrategia. Parhaan tehon saat yhdistämällä sosiaalisen median julkaisuihin esimerkiksi maksettua mainontaa, sisältömarkkinointia ja hakukoneoptimointia. Näin voidaan tuottaa korkealaatuista sisältöä esimerkiksi blogiartikkelien muodossa, ja sille saadaan myös maksimaalinen näkyvyys erilaisten markkinointikanavien ansiosta. Nostamon kumppanina saat täysin uudella teholla toimivan digiarsenaalin yrityksesi käyttöön.

Kiinnostuitko some-markkinoinnista?
Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.