Haussa Google Ads -mainonnan asiantuntija vakituiseen työsuhteeseen

Nostamo on Google Ads -mainontaan erikoistunut mainostoimisto. Toiminnassamme tärkeimpänä tavoitteena on saada asiakkaidemme mainontaan selkeitä ja mitattavissa olevia parannuksia. Klikki- ja näyttömäärien sijaan keskitymme ostotapahtumiin, yhteydenottoihin ja muihin suoraa liikevaihtoa tuottaviin tavoitteisiin. Läpinäkyvyys on meille tärkeä arvo, joten asiakkaat pidetään aina ajantasalla muutoksista ja asiakkaille tärkeiden tunnuslukujen kehittymisestä.

Työnkuva

Haemme Tampereelle Google Ads -mainonnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakasyritystemme Google Ads -mainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, kehityksestä sekä tulosten raportoinnista. Työn pääpaino on hakusanamainonnassa, mutta myös muut kampanjatyypit ovat osa tehtäväkuvaasi. Asiakkaiden kanssa kommunikointi on olennainen osa työtehtäviäsi.

Mitä tarjoamme sinulle

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää, joten saat kaiken tarvittavan avun ja resurssit käyttöösi, jotta onnistut työssäsi. Haluamme olla työyhteisö, jossa työtä tehdään rennolla otteella ja nykyaikaisilla menetelmillä. Työntekijänämme saat laajan vapauden työtehtävien suunnitteluun ja toteutukseen.

Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen Kalevassa. Saat käyttöösi oman työhuoneen ja osan ajasta voit tehdä töitäsi etänä.

Palkkauksena on kuukausipalkka, jonka lisäksi tarjoamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvia bonuksia. Halutessasi voit ansaita myös provisioita. Kaikilla työntekijöillämme on oikeus laajaan työterveyshuoltoon.

Mitä odotamme sinulta

  • Hyvä yleinen ymmärrys digitaalisesta markkinoinnista. Plussana katsomme markkinointialan koulutusta.
  • Aiempaa kokemusta markkinointialan työtehtävistä ja Google Ads -mainosalustan käytöstä.
  • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työote on työssä menestymisen kannalta välttämätöntä.
  • Vuorovaikutustaitojesi ja kirjallisen ulosantisi on oltava sujuvaa, sillä toimit yhteistyössä myynnin kanssa ja olet jatkuvassa kontaktissa asiakkaisiin. Osaat myös ottaa asiakaskokemuksen huomioon jokaisessa kohtaamisessasi.
  • Työ vaatii järjestelmällisyyttä ja hyviä organisointitaitoja, sillä hoidat itsenäisesti useita asiakkuuksia samanaikaisesti.
  • Plussana pidämme Google Analytics-, Google Tag Manager- ja WordPress-osaamista.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@nostamo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Lintunen (mikko@nostamo.fi, 040 524 524 3). Hakuaika päättyy 15. lokakuuta.

Tilaa ilmainen Google Ads -mainostilin auditointi

Auditoinnissa käydään läpi mm. mainostilin rakennetta, budjetin allokointia, mainonnan kohdennusta ja muita vastaavia mainonnan suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä. Auditoinnin jälkeen raportoimme löydöksemme teille selkokielellä.

Jaa artikkeli verkostollesi!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *