Valmiina kasvuun?
Hyvä, niin mekin!

Täällä ollaan

Tartutaan härkää sarvista ja laitetaan hihat heilumaan. Kerro mihin tarvitsisit apua, kysy lisää jos joku jäi askarruttamaan, tai jätä suoraan tarjouspyyntö. Tai sano vaikka ihan vaan moi!

Jos et halua täytellä lomakkeita, niin nostamo@nostamo.fi löytää myös perille. Puhelimeenkin vastaamme, tai ainakin lupaamme soittaa takaisin.

Rekisteriseloste

Nostajat

Risto Kaisko

risto@nostamo.fi
0408297490

Vastaan Nostamolla verkkosivujen suunnittelusta, sekä klikkimainonnasta eri muotoineen ja alustoineen. Koulutukseltani olen perinteisesti gradua vaille valmis KTM. Aiemmin olen toiminut muun muassa myyntitehtävissä, sekä erään metsäjätin talouspuolen controllerina, jossa hommiin kuului mm. big datan analysointia ja datan visualisointia. Myynti ja markkinointi ovat kuitenkin intohimoni ja yrityksesi markkinoinnin tehostaminen missioni!

Mikko Lintunen

Partner
mikko@nostamo.fi
0405245243

Vastaan verkkokauppojen suunnittelusta, hakukoneoptimoinnista sekä sisällöntuotannosta. Koulutukseltani olen insinööri ja piakkoin valmistuva kauppatieteiden maisteri. Raudan nostamisen lisäksi suhtaudun intohimoisesti asiakkaiden internet-näkyvyyden nostamiseen ja hyvään tarinankerrontaan - tapahtui se sitten ykkösten ja nollien tai selkokielisen tekstin avulla.