Tarina Nostamon takana

Nostamo nykymuodossaan sai alkunsa markkinoiden suosiollisella johdatuksella. Yrityksen alkuvaiheessa tarjosimme kokonaisvaltaisia digimarkkinoinnin palveluita, mutta hyvin pian huomasimme, että yritysten Google-mainontaan pystyimme tuomaan erityisen kovaa lisäarvoa. Huomasimme myös, että markkinoilta ei juurikaan löytynyt Google Ads -mainontaan erikoistuneita toimistoja. Päätimme poistaa muut palvelut tarjonnastamme ja jatkokehittää jo valmiiksi hyvin toimivaa prosessiamme entistä timanttisemmaksi.

Tällä hetkellä koko toimintamme perustuu jatkuvan parantamisen periaatteen varaan. Haluamme viedä sekä omaa osaamistamme että asiakkaidemme mainontaa koko ajan eteenpäin. Emme tyydy hyvään, vaan janoamme parasta.

Toimistollamme suurimmat aplodit jaetaan silloin, kun asiakkaan mainontaan on saatu merkittävä parannus aikaiseksi. Laadukas työn jälki on meille kunnia-asia – haluamme asiakkaidemme oikeasti onnistuvan omassa liiketoiminnassaan. Tästä syystä emme sido asiakkaitamme pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin, vaan haluamme ansaita pitkät sopimukset ennemminkin laadukkaan työn kautta. Uskomme siihen, että sinun yrityksesi etu on myös meidän etumme.

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on läpinäkyvyys. Emme piilottele mitään mainonnan tehokkuuteen liittyviä tunnuslukuja, vaan tuomme täysin läpinäkyvästi kaikki oleelliset tiedot esille. Kokemuksemme mukaan tämä ei ole se yleisin tapa toimia, mutta haluamme olla toiminnassamme täysin avoimia.

Ota yhteyttä

Risto Kaisko

  • Partner
  • risto@nostamo.fi
  • 0408297490

Mikko Lintunen

  • Partner
  • mikko@nostamo.fi
  • 0405245243