Logon suunnittelu

Logo eli liikemerkki luo usein ensimmäisen mielikuvan yrityksestäsi.
Antamalla logon suunnittelun käsiimme, varmistat, että mielikuva on myönteinen.

Brändi alkaa logosta

Nykyajan markkinoinnissa ammattimaiselle logolle on yhä kasvava tarve. Moninaiset mainonnan väylät, sosiaalisen median kanavat ja erilaisten verkkosivujen yritysprofiilit vaativat kaikki kunnon logoa, jotta yritys voi esitellä itsensä ammattimaisesti asiakkailleen ja muulle yleisölle. Samanlainen logo jokaisessa eri palvelussa kasvattaa tunnettuutta ja kertoo yrityksen tarinan johdonmukaisesti kaikissa käytössä olevissa väylissä.

Liikemerkki toimii myös monessa paikassa yrityksesi profiilikuvana ja kasvoina. Se tekee yrityksestäsi helpommin lähestyttävän ja herättää katsojassaan mielikuvia. Jos voit esitellä firmasi muutaman senttimetrin kokoisella alueella, niin teetkö sen mieluummin mitäänsanomattomalla tekstillä vai taidokkaasti laaditulla kuviolla, joka imee katsojan huomion itseensä?

Logo on kaiken markkinoinnin perusta

Brändin kasvatus lähtee liikkeelle yrityksen tunnuksen hankinnasta. Pitämällä yhden elementin muuttumattomana mainoksissasi, ihmiset alkavat ajan kuluessa tunnistamaan ja muistamaan yrityksesi. Voit myös miettiä asiaa niin, että kuinka moni muistaisi yrityksesi nimen, jos se on vain tekstattu mainoksen yhteyteen? Tyylikäs logo kaappaa ihmisen huomion ja tallettaa muistijäljen alitajuntaan. Logosuunnittelupalvelumme avulla varmistat täyden hyödyn markkinointipanostuksillesi.

Liikemerkki kertoo yrityksesi tarinan

Liikemerkki herättää mielikuvia ja tekee ensivaikutelman yrityksestäsi. Sitä voi verrata kädenpuristukseen - jämpti ja asiallinen esittäytyjä jää positiivisesti uuden tuttavan mieleen. Ihminen tekee ensivaikutelman hyvin nopeasti, joten yrityksen tunnuksen on oltava juuri oikein suunniteltu, jotta siitä jää varmasti positiivinen muistijälki näkijänsä mieleen. Liikemerkin avulla voidaan luoda ammattimainen kuva ja kertoa yrityksen tarina sekunnin kymmenesosan aikana. Haluatko sen kertovan yrityksen ekologisista arvoista, luksustuotteista tai kenties ammattitaidosta? Hyvin toteutettu logon suunnittelu kertoo juuri oikeanlaisen tarinan.

Logo luo uskottavuutta

Logon avulla voit esitellä yrityksesi uskottavana toimijana. Se luo ensivaikutelman yrityksestäsi, joten kotikutoisen näköinen logo tai kokonaan ilman tunnusta toimiva yritys saattaa luoda mielikuvan harrastelijayrityksestä. Jos yritys ei ole valmis panostamaan logoonsa, niin kuinka vakavasti ja pitkäjänteisesti yritys suhtautuu liiketoimintaansa? Yrityksen ala voi olla niin kaukana graafisesta suunnittelusta kuin mahdollista, mutta silti logolla on vaikutusta - tee asiat oikein alusta asti, ja valitse yrityksen logon suunnitteluun ammattilainen.

Mitä hyötyä logosuunnittelustamme on?

Täyden palvelun paketti

Projektin aluksi kartoitamme yrityksesi tilanteen ja mitä logolla halutaan kertoa. Tämän jälkeen teemme kaiken puolestasi - saat ensimmäiset vedokset yleensä viikon sisään projektin aloituksesta. Tämän jälkeen valitset vain mieleisesi logon, jota lähdemme jatkokehittämään - ellet sitten löydä voittajaa jo heti ensimmäisten vedosten joukosta. Teemme kaiken puolestasi, voit vain nauttia matkasta.

Tee kerran kunnolla, käytä aina

Oikein toteutettu logon suunnittelu tarvitsee tehdä vain kerran yrityksen elinaikana, elleivät sen arvot tai identiteetti muutu. Panosta siis heti alussa Nostamon asiantuntevaan logosuunnitteluun, niin voit käyttää liikemerkkiä koko yrityksesi toiminta-ajan - kenties jopa kymmeniä vuosia. Saat projektin lopuksi käyttöösi logon kaikki oikeudet.

Logoa voidaan käyttää joka paikassa

Logoa on suunnittelun jälkeen helppo käyttää joka paikassa - oli se sitten printtilehden mainos, Facebookin banneri tai yrityksesi verkkosivujen navigointipalkki. Saat logon useassa eri tiedostoversiossa, jolloin sitä voidaan skaalata niin moneen käyttötarkoitukseen kuin käyttäjä vain haluaa.

Takuuvarma laatu

Logosuunnittelupalvelullamme on täydellinen tyytyväisyystakuu, joten saat varmasti sellaisen logon kuin haluat. Teemme logosta niin monta vedosta kuin tarvitsee. Palvelumme on siis sinulle täysin riskitön.

Näin Nostamo toteuttaa logon suunnittelun

Palvelullamme on täysi tyytyväisyystakuu

Logon suunnittelu meidän toimestamme on sinulle täysin riskitön: hiomme logoa niin pitkään, että se kertoo varmasti sellaisen tarinan, jonka haluat sen kertovan. Saat projektin lopuksi valmiin logon neljässä eri tiedostomuodossa. Luonnollisesti saat myös täydet oikeudet logoon.

Kiinnostuitko logon suunnittelusta? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arviomme nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arvion nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!