Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti, näyteikkuna ja tehokkaan kasvun salaisuus. Nostamon rakentamilla kotisivuilla näytät asiakkaillesi parhaat puolesi.

Helppo hallinta

WordPress-pohjaisen verkkosivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

Säväyttävä ulkoasu

Rakennamme nettisivuista aina mahdollisimman näyttävät. Asiakkaat luovat vaikutelman yrityksen kotisivuista hyvin pitkälti ulkonäön perusteella, joten meidän tehtävämme on varmistaa, että vaikutelma on positiivinen. Haemme jokaiseen projektiin uniikin lähestymistavan. Jokainen yritys on erilainen, joten mielestämme yrityksen tarinan pitää myös näkyä kotisivuilla. Samasta muotista monistetut nettisivut eivät kuulu palvelutarjoomaamme.

Rajattomat mahdollisuudet

WordPress on hyvin monipuolinen julkaisujärjestelmä. Verkkosivut voidaan rakentaa yritykselle täysin sellaisiksi kuin käyttäjä haluaa. Pystymme rakentamaan myös erilaisia tyylikkäitä ja persoonallisia animaatioita, joita näet meidänkin sivuillamme. Tämän lisäksi sivuille voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi chat-palvelu, varauskalenteri tai automaattisesti päivittyvä sosiaalisen median seinämä. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Kotisivut tuovat yritykselle kilpailukykyä. Näyttävät ja modernit kotisivut sen sijaan tuovat yritykselle pysyvän kilpailuedun. Yrityksen menestyksen ja digitaalisuusasteen välillä on kiistaton yhteys. Boston Consulting Groupin julkaiseman selvityksen mukaan aktiivisesti verkkoa hyödyntävien yritysten liikevaihto kasvoi jopa 6 kertaa nopeammin kuin yritysten, jotka eivät olleet internetissä. Ottamalla digimurroksesta niskalenkin pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi täysin uudenlaisiin mittoihin.

Käytämme nettisivuissamme aina WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. WordPress on erittäin helppokäyttöinen, monipuolinen ja turvallinen järjestelmä. Hyvistä ominaisuuksistaan johtuen WordPress pyörittääkin lähes kolmasosaa maailman internet-sivuista.

Palvelumme sisältää aina kaiken tarvittavan

Täyden palvelun toteutukset

Toteutamme verkkosivut niin, että projektin lopussa käytössäsi on täysin valmis kokonaisuus. Saat kattavan ohjeistuksen julkaisujärjestelmän käyttöön ja olemme jatkossakin tukenasi. Saat kaiken tarvitsemasi meidän kauttamme, joten et joudu käyttämään aikaasi erilaisten palveluiden tutkimiseen ja muiden toimijoiden kontaktoimiseen.

Design

Miten erotut parhaiten tuhansien nettisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme monen prototyypin kautta jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Emme koskaan käytä valmiita ulkoasuteemoja, vaan teemme kaiken alusta asti käsityönä.

Turvallisuus

Suhtaudumme erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja.

Ylläpito ja hosting

Serverimme sijatsevat Google Cloud Platform -pilvipalvelimilla, vain WordPressille räätälöidyllä konfiguraatiolla. Uskallammekin väittää, että paremmin WordPressille optimoidumpaa ja nopeampaa palvelinta et saa mistään. Valintasi mukaan voit hyödyntää joustavasti hinnoiteltuja ylläpitopakettejamme tai hoitaa ylläpidon itse. Lisää tietoja ylläpitoratkaisuistamme saat alempaa.

Eiköhän nosteta yrityksesi profiilia näyttävillä verkkosivuilla!

Kerromme tarinasi

Oikeanlaisen tunnelman luomiseksi kotisivuilta vaaditaan muutakin kuin koodia. Sivuston rakenne ja käytössä olevat visuaaliset tehosteet auttavat yritystä kertomaan tarinaansa. Tarinan tunnelma luodaan hyvällä maulla ja tarkalla suunnittelulla. Me Nostamolla emme rakastu koodiin. Rakastumme tarinoihin.

Verkkosivujen ulkonäöllä ja toiminnallisuuksilla on iso vaikutus asiakkaiden yrityksestä saamaan kuvaan ja tätä kautta yrityksen menestykseen. Suunnittelemme nettisivut yritykselle täysin kustomoidusti toimiala ja asiakassegmentit huomioiden. Teknisesti täydellisistä nettisivuista ei ole mitään hyötyä, jos ne eivät auta liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Pidämme katseen maalissa - eli sinun tuloslaskelmasi viimeisellä rivillä.

Pidämme katseen maalissa

Olemme monipuolisia

Nostamo on tuloksentekoyritys. Meillä on sekä teknistä että kaupallista osaamista, jonka ansiosta palveluvalikoimamme on kattava. Verkkosivujen ja verkkokauppojen lisäksi teemme hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia ja tekstisuunnittelua. Saat vaivattomasti käyttöösi kaikki digitaalisen markkinoinnin tärkeimmät keinot - jos vain haluat. Yhden luukun periaate myös tehostaa toimintaa ja parantaa tuloksia. Uskomme, että digitalisaation aiheuttamissa myrskyissä on miellyttävämpi seilata, kun kipparina on sekä taitava laivanrakentaja että kokenut merenkävijä.

Sivuston nopeus ja saavutettavuus vaikuttavat suoraan kävijöiden sivuilla viettämään aikaan. Huippuunsa viritettyä verkkosivua ei pidä rampauttaa laiminlyömällä tai säästämällä ylläpidosta tai palvelimen nopeudesta. Nostamon palvelimet ovat täysin optimoituja WordPress-pohjaisille toteutuksille ja jokaisen verkkosivuston toimivuutta valvotaan reaaliajassa ympäri vuorokauden. Palvelin on niin kriittinen osa sivuston kokonaisvaltaista toimivuutta, että meille kelpaa vain paras.

WordPress vaatii huolellista ylläpitoa myös päivitysten osalta. Viimeinen asia minkä haluat nähdä,on toimimaton tai hakkeroitu kotisivu. Päivitykset pitää lisäksi testata aina ennen tuotantoympäristön päivitystä, koska usein eri versiot aiheuttavat ristiriitoja ja saattavat rikkoa sivuston. Me tarkistamme uudet päivitykset kerran päivässä ja testaamme sivuston toimivuuden testiympäristössämme. Kun tiedät, että sivustosi toimii parhaalla mahdollisellla alustalla, jatkuvassa valvonnassa, on aina ajantasalla, niin voit nukkua yösi rauhassa.

Annamme mielenrauhan

Hinnasto

Wordpress-kotisivut

Kysy tarjous!

Verkkosivuston koko ja halutut ominaisuudet vaikuttavat hintaan. Ota rohkeasti yhteyttä, annamme tarjouksen kartoituksen pohjalta.

Ylläpito Basic

Toistaiseksi vain asiakkaillemme

Wordpress-optimoitu pilvipalvelin Google Cloud Platform -alustalla

24/7 valvonta

Päivitykset WordPressiin ja lisäosiin kerran päivässä

Ylläpito Plus

Toistaiseksi vain asiakkaillemme

Wordpress-optimoitu pilvipalvelin Google Cloud Platform -alustalla

24/7 valvonta

Päivitykset Wordpressiin ja lisäosiin kerran päivässä

Sivuston kehitystyötä 1h/kk, käytettävissä 4kk ajan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! Rakennamme mielellämme palvelupaketin juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä!