Kotisivut yritykselle WordPressillä

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti, näyteikkuna ja tehokkaan kasvun salaisuus.
Nostamon rakentamilla verkkosivuilla näytät asiakkaillesi parhaat puolesi.

Kotisivut tuovat yritykselle kilpailukykyä. Näyttävät, modernit ja laadukkaat kotisivut sen sijaan tuovat yritykselle pysyvän kilpailuedun. Yrityksen menestyksen ja digitaalisuusasteen välillä on kiistaton yhteys: Boston Consulting Groupin julkaiseman selvityksen mukaan aktiivisesti verkkoa hyödyntävien yritysten liikevaihto kasvoi jopa 6 kertaa nopeammin kuin yritysten, jotka eivät olleet internetissä. Ottamalla digimurroksesta niskalenkin pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi täysin uudenlaisiin mittoihin.

Käytämme verkkosivuissamme aina WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. WordPress on erittäin helppokäyttöinen, monipuolinen ja turvallinen järjestelmä. Hyvistä ominaisuuksistaan johtuen WordPress pyörittääkin lähes kolmasosaa maailman internet-sivuista.

Palvelullamme kotisivusi erottuvat kilpailijoistasi

Täyden palvelun toteutukset

Toteutamme kotisivut yritykselle niin, että projektin lopussa käytössäsi on täysin valmis kokonaisuus. Saat kattavan ohjeistuksen julkaisujärjestelmän käyttöön ja olemme jatkossakin tukenasi. Saat kaiken tarvitsemasi meidän kauttamme, joten et joudu käyttämään aikaasi erilaisten palveluiden tutkimiseen ja muiden toimijoiden kontaktoimiseen. Ymmärrämme, että et etsi pelkästään kotisivuja, vaan alustaa ja keinoa saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Design

Miten erotut parhaiten tuhansien verkkosivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia verkkosivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne - käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

Turvallisuus

Hakkeroitu tai toimimaton sivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Käytämme vain tietoturvastaan tiedettyjä WordPressin lisäosia.

Ylläpito ja hosting

Ylläpitämämme kotisivut sijaitsevat isommankin kävijäpiikin luotettavasti kestävillä, vain WordPressille räätälöidyllä servereillä. Uskallammekin väittää, että paremmin WordPressille optimoidumpaa ja nopeampaa palvelinta et saa mistään. Valintasi mukaan voit hyödyntää joustavasti hinnoiteltuja ylläpitopakettejamme tai hoitaa ylläpidon halutessasi itse. Lisää tietoja ylläpitoratkaisuistamme saat alempaa.

Helppo hallinta

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

Säväyttävä ulkoasu

Rakennamme verkkosivuista aina mahdollisimman näyttävät. Asiakkaat luovat vaikutelman yrityksen kotisivuista hyvin pitkälti ulkonäön perusteella, joten meidän tehtävämme on varmistaa, että vaikutelma on positiivinen. Haemme jokaiseen projektiin uniikin lähestymistavan. Jokainen yritys on erilainen, joten mielestämme yrityksen tarinan pitää myös näkyä kotisivuilla. Samasta muotista monistetut kotisivut eivät kuulu palvelutarjoomaamme.

Rajattomat mahdollisuudet

WordPress on hyvin monipuolinen julkaisujärjestelmä. Kotisivut voidaan rakentaa yritykselle täysin sellaisiksi kuin käyttäjä haluaa. Pystymme rakentamaan myös erilaisia tyylikkäitä ja persoonallisia animaatioita, joita näet meidänkin sivuillamme. Tämän lisäksi sivuille voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi chat-palvelu, varauskalenteri tai automaattisesti päivittyvä sosiaalisen median seinämä. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Kotisivut kertovat tarinasi

Oikeanlaisen tunnelman luomiseksi kotisivuilta vaaditaan muutakin kuin koodia. Sivuston rakenne ja käytössä olevat visuaaliset tehosteet auttavat yritystä kertomaan tarinaansa. Tarinan tunnelma luodaan hyvällä maulla ja tarkalla suunnittelulla. Käyttäjälähtoinen, tunteita herättävä webdesign kuljettaa kävijän läpi tarinasi – parhaimmassa tapauksessa satunnaisesta kävijästä kanta-asiakkaaksi.

Me Nostamolla emme rakastu koodiin. Rakastumme tarinoihin.

Minna Uusitalo

Minna Uusitalo

Toimitusjohtaja, Rimita Green Oy

Nostamo lupasi meille joustavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ja sitä se on todellakin ollut! Yhteistyö heidän kanssansa on sujunut vaivattomasti. Nostamo erottuu positiivisesti kilpailijoistaan. Suosittelen Nostamoa lämpimästi!

Kaikki tarvittavat ominaisuudet sisältyvät palveluun

Haluamme tarjota parhaan hinta/laatusuhteen tarjoavan verkkosivustokokonaisuuden. Emme veloita jokaiseen moderniin verkkosivuun kuuluvasta välttämättömästä nippelista ja nappelista erikseen, vaan kaikki seuraavat ominaisuudet kuuluvat jokaiseen web-projektimme hintaan vakiona.

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaanamme tyytyväisyytesi on meille aina tärkein asia. Sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Käyttöohjeet ja tuki

Saat kattavan perehdytyksen WordPressin yleiseen käyttöön ja mahdollisiin kotisivuillesi rakennettaviin uniikkeihin toiminnallisuuksiin. Olemme tehneet laajat kirjalliset ohjeet WordPressille, joita täydennetään tarpeen mukaan.

Oma yhteyshenkilö

Yhden luukun periaate ei koske pelkästään palveluitamme. Kommunikaation helpottamiseksi saat aina oman yhteyshenkilön projektimanageriksesi, jonka puoleen voit kääntyä koska vain, asiassa kuin asiassa - myös sen jälkeen kun sivusi ovat valmiit.

Täysi sisällönhallinta

Sinun ei tarvitse maksaa meille tuntiveloitteisesti kuvien tai tekstin muokkaamisesta, sillä rakennamme kotisivut ja teemat aina täydellä sisältöeditorilla varustettuna. Voit helposti muuttaa kaikkien sivujen sisältöjä ilman pelkoa siitä, että jokin menee rikki.

Hakukoneystävällisyys

Sivustosi koodataan nykyaikaisia, parhaita SEO-käytäntöjä noudattaen ja jokaiselle sivulle tehdään perustason tekninen hakukoneoptimointi.

Responsiivisuus

Osalla verkkosivustoja mobiililaitteilla vierailevat ovat jo enemmistö, joten on sanomattakin selvää, että sivustosi toimivat responsiivisesti niin kännyköillä, tableteilla kuin pöytäkoneillakin - jokaisella yhtä upeasti.

Google Analytics

Lähes jokainen verkkosivu hyötyy ainakin perustason web-analytiikan seurannasta. Asennamme sivuillesi Google Analyticsin ja halutessasi Google Tag Managerin.

SSL-suojaus

Jokainen tekemämme sivu suojataan SSL-yhteysprotokollan avulla, ilman lisämaksuja. Nykyaikana SSL-sertifikaatti ei maksa mitään, joten jokaisen sivun osoite pitäisi alkaa sen käytöstä kertovalla https-merkkijonolla.

Domain

Nostamo on Viestintäviraston rekisteröimä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Ylläpitopakettimme hintaan kuuluu aina .fi-, tai .com-domain, joko kokonaan uusi tai jo yrityksesi käytössä oleva.

Annamme mielenrauhan

Sivuston nopeus ja saavutettavuus vaikuttavat suoraan kävijöiden sivuilla viettämään aikaan. Huippuunsa viritettyä verkkosivua ei pidä rampauttaa laiminlyömällä tai säästämällä ylläpidosta tai palvelimen nopeudesta. Nostamon palvelimet ovat täysin optimoituja WordPress-pohjaisille toteutuksille ja jokaisen verkkosivuston toimivuutta valvotaan reaaliajassa ympäri vuorokauden. Palvelin on niin kriittinen osa sivuston kokonaisvaltaista toimivuutta, että meille kelpaa vain paras. 

WordPress vaatii huolellista ylläpitoa myös päivitysten osalta. Viimeinen asia minkä haluat nähdä,on toimimaton tai hakkeroitu kotisivu. Päivitykset pitää lisäksi testata aina ennen tuotantoympäristön päivitystä, koska usein eri versiot aiheuttavat ristiriitoja ja saattavat rikkoa sivuston. Tarkistamme uudet WordPressin, sekä sen lisäosien (pluginien) päivitykset aina niiden ilmestyessä ja testaamme sivuston toimivuuden testiympäristössämme. Kun tiedät, että sivustosi toimii parhaalla mahdollisellla alustalla, jatkuvassa valvonnassa, on aina ajantasalla – voit nukkua yösi rauhassa.

Pidämme katseen maalissa

Kotisivujen ulkonäöllä ja toiminnallisuuksilla on iso vaikutus asiakkaiden yrityksestä saamaan kuvaan ja tätä kautta yrityksen menestykseen. Suunnittelemme WordPress-kotisivut yritykselle täysin kustomoidusti toimiala ja asiakassegmentit huomioiden. Teknisesti täydellisistä verkkosivuista ei ole mitään hyötyä, jos ne eivät auta liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Liidit kääntyvät asiakkaiksesi, koska kotisivut luodaan tukemaan juuri sinun yrityksesi tuotteita ja palveluita. Pidämme katseen maalissa – eli sinun tuloslaskelmasi viimeisellä rivillä.

Nostamo on tuloksentekoyritys. Meillä on sekä teknistä että kaupallista osaamista, jonka ansiosta palveluvalikoimamme on kattava. Saat vaivattomasti käyttöösi kaikki digitaalisen markkinoinnin tärkeimmät keinot – jos vain haluat. Yhden luukun periaate myös tehostaa toimintaa ja parantaa tuloksia, sillä tiedämme miten kotisivuillesi saadaan liikennettä ja satunnainen kurkistaja tehokkaimmin konvertoidaan asiakkaaksesi. Uskomme, että digitalisaation aiheuttamissa myrskyissä on miellyttävämpi seilata, kun kipparina on sekä taitava laivanrakentaja että kokenut merenkävijä.

Asiakaslupaus

Projekti luovutetaan vasta hyväksyntäsi jälkeen. Viimeistelyvaiheessa sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Kiinnostuitko? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arviomme nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta arvion nykyisen mainontasi tehokkuudesta. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!