Kotisivut yritykselle - edullisesti WordPressillä

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti, näyteikkuna ja tehokkaan kasvun salaisuus. Nostamon rakentamilla kotisivuilla näytät asiakkaillesi parhaat puolesi.

Web design on yhtä paljon taidetta kuin koodia, ja koska sinulla on vain sekunnin murto-osa aikaa vakuuttaa kävijä pysymään sivuillasi - molempien pitää olla tasapainossa.

Katso hinnasto tästä
Katso hinnasto tästä

Helppo hallinta

WordPress-pohjaisen verkkosivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

Säväyttävä ulkoasu

Rakennamme nettisivuista aina mahdollisimman näyttävät. Asiakkaat luovat vaikutelman yrityksen kotisivuista hyvin pitkälti ulkonäön perusteella, joten meidän tehtävämme on varmistaa, että vaikutelma on positiivinen. Haemme jokaiseen projektiin uniikin lähestymistavan. Jokainen yritys on erilainen, joten mielestämme yrityksen tarinan pitää myös näkyä kotisivuilla. Samasta muotista monistetut nettisivut eivät kuulu palvelutarjoomaamme.

Rajattomat mahdollisuudet

WordPress on hyvin monipuolinen julkaisujärjestelmä. Verkkosivut voidaan rakentaa yritykselle täysin sellaisiksi kuin käyttäjä haluaa. Pystymme rakentamaan myös erilaisia tyylikkäitä ja persoonallisia animaatioita, joita näet meidänkin sivuillamme. Tämän lisäksi sivuille voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi chat-palvelu, varauskalenteri tai automaattisesti päivittyvä sosiaalisen median seinämä. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Kotisivut tuovat yritykselle kilpailukykyä. Näyttävät ja modernit kotisivut sen sijaan tuovat yritykselle pysyvän kilpailuedun. Yrityksen menestyksen ja digitaalisuusasteen välillä on kiistaton yhteys: Boston Consulting Groupin julkaiseman selvityksen mukaan aktiivisesti verkkoa hyödyntävien yritysten liikevaihto kasvoi jopa 6 kertaa nopeammin kuin yritysten, jotka eivät olleet internetissä. Ottamalla digimurroksesta niskalenkin pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi täysin uudenlaisiin mittoihin.

Käytämme nettisivuissamme aina WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. WordPress on erittäin helppokäyttöinen, monipuolinen ja turvallinen järjestelmä. Hyvistä ominaisuuksistaan johtuen WordPress pyörittääkin lähes kolmasosaa maailman internet-sivuista.

Palvelullamme kotisivusi erottuvat kilpailijoistasi

Täyden palvelun toteutukset

Toteutamme verkkosivut niin, että projektin lopussa käytössäsi on täysin valmis kokonaisuus. Saat kattavan ohjeistuksen julkaisujärjestelmän käyttöön ja olemme jatkossakin tukenasi. Saat kaiken tarvitsemasi meidän kauttamme, joten et joudu käyttämään aikaasi erilaisten palveluiden tutkimiseen ja muiden toimijoiden kontaktoimiseen. Ymmärrämme, että et etsi pelkästään kotisivuja, vaan alustaa ja keinoa saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Design

Miten erotut parhaiten tuhansien nettisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne - käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

Turvallisuus

Hakkeroitu tai toimimaton sivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Käytämme vain tietoturvastaan tiedettyjä WordPressin lisäosia.

Ylläpito ja hosting

Ylläpitämämme verkkosivut sijaitsevat isommankin kävijäpiikin luotettavasti kestävillä, vain WordPressille räätälöidyllä servereillä. Uskallammekin väittää, että paremmin WordPressille optimoidumpaa ja nopeampaa palvelinta et saa mistään. Valintasi mukaan voit hyödyntää joustavasti hinnoiteltuja ylläpitopakettejamme tai hoitaa ylläpidon halutessasi itse. Lisää tietoja ylläpitoratkaisuistamme saat alempaa.

Eiköhän nosteta yrityksesi profiilia näyttävillä verkkosivuilla!

Verkkosivut kertovat tarinasi

Oikeanlaisen tunnelman luomiseksi kotisivuilta vaaditaan muutakin kuin koodia. Sivuston rakenne ja käytössä olevat visuaaliset tehosteet auttavat yritystä kertomaan tarinaansa. Tarinan tunnelma luodaan hyvällä maulla ja tarkalla suunnittelulla. Käyttäjälähtoinen, tunteita herättävä webdesign kuljettaa kävijän läpi tarinasi - parhaimmassa tapauksessa satunnaisesta kävijästä kanta-asiakkaaksi.
Me Nostamolla emme rakastu koodiin. Rakastumme tarinoihin.

Verkkosivujen ulkonäöllä ja toiminnallisuuksilla on iso vaikutus asiakkaiden yrityksestä saamaan kuvaan ja tätä kautta yrityksen menestykseen. Suunnittelemme nettisivut yritykselle täysin kustomoidusti toimiala ja asiakassegmentit huomioiden. Teknisesti täydellisistä nettisivuista ei ole mitään hyötyä, jos ne eivät auta liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Liidit kääntyvät asiakkaiksesi, koska kotisivut luodaan tukemaan juuri sinun yrityksesi tuotteita ja palveluita. Pidämme katseen maalissa - eli sinun tuloslaskelmasi viimeisellä rivillä.

Pidämme katseen maalissa

Olemme monipuolisia

Nostamo on tuloksentekoyritys. Meillä on sekä teknistä että kaupallista osaamista, jonka ansiosta palveluvalikoimamme on kattava. Verkkosivujen ja verkkokauppojen lisäksi teemme muutakin digimarkkinointiin kuuluvia palveluita, kuten hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia ja tekstisuunnittelua. Saat vaivattomasti käyttöösi kaikki digitaalisen markkinoinnin tärkeimmät keinot - jos vain haluat. Yhden luukun periaate myös tehostaa toimintaa ja parantaa tuloksia, sillä tiedämme miten verkkosivuillesi saadaan liikennettä ja satunnainen kurkistaja tehokkaimmin konvertoidaan asiakkaaksesi. Uskomme, että digitalisaation aiheuttamissa myrskyissä on miellyttävämpi seilata, kun kipparina on sekä taitava laivanrakentaja että kokenut merenkävijä.

Sivuston nopeus ja saavutettavuus vaikuttavat suoraan kävijöiden sivuilla viettämään aikaan. Huippuunsa viritettyä verkkosivua ei pidä rampauttaa laiminlyömällä tai säästämällä ylläpidosta tai palvelimen nopeudesta. Nostamon palvelimet ovat täysin optimoituja WordPress-pohjaisille toteutuksille ja jokaisen verkkosivuston toimivuutta valvotaan reaaliajassa ympäri vuorokauden. Palvelin on niin kriittinen osa sivuston kokonaisvaltaista toimivuutta, että meille kelpaa vain paras.

WordPress vaatii huolellista ylläpitoa myös päivitysten osalta. Viimeinen asia minkä haluat nähdä,on toimimaton tai hakkeroitu kotisivu. Päivitykset pitää lisäksi testata aina ennen tuotantoympäristön päivitystä, koska usein eri versiot aiheuttavat ristiriitoja ja saattavat rikkoa sivuston. Tarkistamme uudet WordPressin, sekä sen lisäosien (pluginien) päivitykset aina niiden ilmestyessä ja testaamme sivuston toimivuuden testiympäristössämme. Kun tiedät, että sivustosi toimii parhaalla mahdollisellla alustalla, jatkuvassa valvonnassa, on aina ajantasalla - voit nukkua yösi rauhassa.

Annamme mielenrauhan

Välttämättömät ominaisuudet sisältyvät palveluun

Haluamme aidosti tarjota parhaan hinta/laatusuhteen tarjoavan verkkosivustokokonaisuuden. Mielestämme jokaiseen moderniin verkkosivuun kuuluvasta välttämättömästä nippelista ja nappelista ei kuulu veloittaa erikseen, vaan kaikki seuraavat ominaisuudet kuuluvat jokaiseen web-projektimme hintaan vakiona. Koska kehitysprosessimme on pyritty hiomaan niin huippuunsa kuin mahdollista, et maksa turhasta, vaan saat kaiken tarvittavan - vieläpä edullisesti.

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaanamme tyytyväisyytesi on meille aina tärkein asia. Sivuja hiotaan niin kauan, että olet täysin tyytyväinen!

Käyttöohjeet ja tuki

Saat kattavan perehdytyksen WordPressin yleiseen käyttöön ja mahdollisiin sivuillesi rakennettaviin uniikkeihin toiminnallisuuksiin. Olemme tehneet laajat kirjalliset ohjeet WordPressille, joita täydennetään tarpeen mukaan.

Oma yhteyshenkilö

Yhden luukun periaate ei koske pelkästään palveluitamme. Kommunikaation helpottamiseksi saat aina oman yhteyshenkilön projektimanageriksesi, jonka puoleen voit kääntyä koska vain, asiassa kuin asiassa - myös sen jälkeen kun sivusi ovat valmiit.

Täysi sisällönhallinta

Sinun ei tarvitse maksaa meille tuntiveloitteisesti kuvien tai tekstin muokkaamisesta, sillä rakennamme verkkosivut ja teemat aina täydellä sisältöeditorilla varustettuna. Voit helposti muuttaa kaikkien sivujen sisältöjä ilman pelkoa siitä, että jokin menee rikki.

Hakukoneystävällisyys

Sivustosi koodataan nykyaikaisia, parhaita SEO-käytäntöjä noudattaen ja jokaiselle sivulle tehdään perustason tekninen hakukoneoptimointi.

Responsiivisuus

Osalla verkkosivustoja mobiililaitteilla vierailevat ovat jo enemmistö, joten on sanomattakin selvää, että sivustosi toimivat responsiivisesti niin kännyköillä, tableteilla kuin pöytäkoneillakin - jokaisella yhtä upeasti.

Google Analytics

Lähes jokainen verkkosivu hyötyy ainakin perustason web-analytiikan seurannasta. Asennamme sivuillesi Google Analyticsin ja halutessasi Google Tag Managerin. Erikseen sovittaessa voimme luoda myös yksinkertaisen konversioseurannan.

SSL-suojaus

Jokainen tekemämme sivu suojataan SSL-yhteysprotokollan avulla, ilman lisämaksuja. Nykyaikana SSL-sertifikaatti ei maksa mitään, joten jokaisen sivun osoite pitäisi alkaa sen käytöstä kertovalla https-merkkijonolla.

Domain

Nostamo on Viestintäviraston rekisteröimä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Ylläpitopakettimme hintaan kuuluu aina .fi-, tai .com-domain, joko kokonaan uusi tai jo yrityksesi käytössä oleva.

Kotisivut - Hinta

Olemme pyrkineet pitämään kotisivujen hinnan mahdollisimman simppelinä. Maksat vain siitä, mitä tarvitset - et turhasta. Sorvaamme edullisen hinnan myös laajemmille web-projekteille. Sisällön sivuille voit toimittaa itse, tai vaihtoehtoisesti sisällöntuotantopalvelumme luo yrityksesi ja verkkosivusi tyyliin sopivat, myyntiä kasvattavat tekstit.

Halutessasi voit maksaa myös osamaksulla 12 kuukauden maksuajalla. Kaikki hinnat ovat Alv. 0%.

Wordpress-kotisivut

Alkaen 890 €
Hintaan sisältyy:
 • Yrityksellesi räätälöity ulkoasu
 • Yhteydenottolomake
 • Google Analyticsin asennus ja käyttöönotto
 • Perustason hakukoneoptimointi

Optiot:
 • Blogi
 • Sisällöntuotanto
 • Monikielisyys
 • Sosiaalisen median integrointi
 • Moderni ajanvarausjärjestelmä
 • Helposti päivitettävä jälleenmyyjäkartta
 • Sähköpostin asennusmaksu
 • Jotain muuta?
Pyydä tarjous tästä! Ylläolevasta napista pääset täyttämään tarjouspyyntölomakkeen. Lähetämme virallisen tarjouksen yhden arkipäivän kuluessa, eikä se sido sinua mihinkään.

Ylläpito ja hosting

Alk. 19€/kk
Hintaan sisältyy:
 • Wordpress-optimoitu palvelin
 • 150 kävijää päivässä
 • 10GB levytilaa
 • 24/7 valvonta
 • Päivitysten asennus ja testaus WordPressiin ja lisäosiin
 • Varmuuskopiointi kerran päivässä
 • SSL-suojaus
 • .fi/.com/.net/.org-domain valintasi mukaan

Optiot:
 • 600 kävijää päivässä, 15GB levytilaa35€/kk
 • 1200 kävijää päivässä, 30GB levytilaa49€/kk
 • 1800 kävijää päivässä, 40GB levytilaa69€/kk

Ylläkuvattu alkaen-hintainen ylläpito riittää useimmille sivuille. Liikenteen kasvaessa kävijämäärän rajaa ja levytilaa voidaan edullisesti skaalata ylöspäin. Hetkittäiset kävijäpiikit eivät haittaa, sillä kävijämäärät lasketaan kuukauden keskiarvon mukaan.

Ota yhteyttä, niin aletaan hommiin! Rakennamme mielellämme palvelupaketin juuri sinun tarpeisiisi.