Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on kestävä ja tehokas tapa kasvattaa verkkosivujesi liikennettä.
Kävijävirran kasvulla on suora yhteys yrityksesi kassavirtaan.

Hakukoneoptimointia nykyaikaisella tavalla

Toisin kuin maksetussa Google Ads-mainonnassa, luonnollisia ensimmäisen sivun hakukonesijoituksia ei saa rahalla – ne ansaitaan.  Toisinaan pelkkää teknistä hakukoneoptimointia pidetään riittävänä toimenpiteenä, mutta asia ei valitettavasti ole niin yksinkertainen. Sisältö ja ulkoiset linkit ratkaisevat pelin – ensimmäisen sivun sijoituksia tavoittelevalta yritykseltä vaaditaan kärsivällisyyttä ja ykkösluokan sisältöä.

Hakukoneoptimointi on erinomainen pitkän aikavälin keino saada uusia asiakkaita keskimääräistä paremmalla konversioprosentilla.

Nostamon tapa tehdä hakukoneoptimointia poikkeaa totutusta. Googlen algoritmi antaa arvoa sivuille, joiden sisältö vastaa haun tehneiden kävijöiden tarpeeseen. Näin ollen Nostamonkin strategia on hyvin sisältöpainotteinen – ja se toimii!

Kun yrityksenne tavoitteena on ykkössivun sijoitukset – me ansaitsemme ne teille.

Tulokset

Kuinka nopeasti hakukoneoptimoinnissa voi odottaa tuloksia? Kilpailuilla hakusanoilla 4-6 kuukauden sisällä aletaan nähdä tuloksia, 12-18 kuukauden sisällä ollaan jo paalupaikoilla. Katso minkälaisia tuloksia Nostamo on saanut aikaan:

Avainsanoja ykkössivulla

>

Optimoimamme sivustot sijoittuvat yhteensä yli 100 hakusanalla Googlen ykkössivulle. Myös teidän yrityksenne sivusto voidaan nostaa näiden ykkössivun sijoitusten joukkoon. Olemme tehneet sen ennenkin.

Kävijät

Yli 3000 orgaanista istuntoa joka kuukausi yrityskonsultointiin keskittyneellä sivustolla. Kolmen parhaan joukossa sellaisilla hakusanoilla kuin “maahantuonti”, “kahdenkertainen kirjanpito” ja “yrityksen ostaminen”.

Ostot

%

68% ostoista Nostamon hakukoneoptimoinnin seurauksena luonnonkosmetiikkaan erikoistuneessa verkkokaupassa.

Hakukoneoptimointi 2.0

Nostamon hakukoneoptimointipalvelulla lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Saatte sivuillenne laadukasta sisältöä, joka varmasti erottaa yrityksenne kilpailijoistanne. Samoja sisältöjä voi myös helposti hyödyntää myös sisältömarkkinoinnissa!

Sisällöntuotanto

Googlen algoritmit muuttuvat jatkuvasti. Hakukoneoptimointi vuonna 2019 on hyvin erilaista kuin vielä muutama vuosi sitten. Tuloksia tuottava hakukoneoptimointi lähtee laadukkaasta tekstisisällöstä. Sisältöä - kuten artikkeleita ja tuotekuvauksia - kirjoitetaan kävijöillesi, mutta optimoidaan Googlen algoritmille.

Ulkoisten linkkien hankinta

Sisällön jälkeen tärkeä osa hakukoneoptimointia on ulkoisten linkkien hankkiminen - kunhan ne ovat luotettavilta sivustoilta. Googlen silmissä sivustolle osoittavat linkit tarkoittavat luottamuksen osoitusta kyseistä sivua kohtaan. Tämä tarkoittaa parempia sijoituksia hakutuloksissa.

Tekninen SEO

Emme tyydy pelkkiin metatietojen ja html-tagien muokkauksiin, vaan paneudumme syvälle sivustonne sisäisiin linkkirakenteisiin, schema-tietoihin ja muihin yleisiin ongelmakohtiin. Teknisen SEO:n tarkoitus on tehdä sivustonne mahdollisimman ymmärrettäväksi ja loogiseksi Googlelle.

Miksi valitsisit Nostamon kumppaniksesi?

Hakukoneet ovat kehittyneet niin paljon, että nykyaikainen hakukoneoptimointi vaatii kokonaisvaltaista näkemystä. Parhaimmat tulokset saavutetaan kattavalla strategialla, johon kuuluu säännöllinen sisällön luominen erilaisten kirjoitusten (blogiartikkelit, tuote- ja palvelukuvaukset yms.) muodossa. Nostamolla on sekä sisällöllinen osaaminen että tekninen tietämys – ainoa voittava kombo ykkössijoja tavoittavaan hakukoneoptimointiin!

Kuukausimaksullisessa palvelussa huolehdimme puolestasi kaikista optimointitoimenpiteistä. Optimoimme sivustosi teknisesti ja teemme tarvittavat muutokset itse, tai toimitamme kehittäjällesi raportin muutospyynnöistä. Hankimme jatkuvasti uusia, korkealuokkaisia linkkejä muilta sivuilta ja teemme puolestasi tilit sivustoille, jotka auttavat liikenteen hankkimisessa. Annamme kuukausittain ohjeet vähintään yhteen sisältökirjoitukseen ja tarkastamme kirjoitukset, halutessanne myös kirjoitamme tekstit puolestanne.

Koska sisällöntuotanto on niin suuressa osassa hakukoneoptimointipalveluamme, pystymme helposti hyödyntämään sisältöjä myös yrityksenne sisältömarkkinoinnissa ja maksetussa mainonnassa.  Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä yrityksellenne sopivin räätälöity strategia – koostuu se sitten vain hakukoneoptimoinnista, tai laajemmasta, muitakin keinoja yhdistävästä kokonaisvaltaisesta ratkaisusta.

Kiinnostuitko hakukoneoptimoinnista?
Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.

Rajoitettu mahdollisuus!

Saat maksutta raportin Google-mainonnan potentiaalista yrityksellesi räätälöitynä. Normaalihinta on 300 euroa, joten tartu tarjoukseen!

Tarjousaikaa jäljellä

Päivää
Tuntia