Google Ads -mainonta

Modernin digimarkkinoinnin avulla nouset kilpailijoidesi yläpuolelle.
Nostamo on Google-mainonnan asiantuntijatalo.

Google Ads on digimainonnan kulmakivi

Google Ads -mainonta on parhaimpia digimainonnan keinoja hankkia uusia liidejä tai myyntiä yrityksellesi. Se on digistrategian kulmakiviä ja usein suuri osa suomalaisten yritysten digimainonnan kokonaisbudjetista satsataan Googlen hakusanamainontaan ja display-mainontaan.

Tehokkaan tilin luominen onnistuu kuitenkin harvoin ilman syvällistä asiantuntemusta ja kokemusta. Voitokkaan Ads-tilin luomisen salaisuus piilee pitkäjänteisessä optimoinnissa, ja kaikkien alustan mahdollisuuksien (tekoäly, uudelleenmainonta, RLSA, display jne.) hyödyntämisessä. Kun mainostilille tehdään muutoksia, muutosten tulee olla perusteltavissa datan avulla. Ensin dataa pitää osata kuitenkin kerätä – eikä pelkkä Google Adsin data riitä, vaan avuksi tarvitaan mm. Google Tag Managerin edistyneitä toimintoja ja Google Analyticsiä. Tämän jälkeen datasta pitää osata seuloa vielä relevantti data – eli oikeasti kampanjoihin vaikuttava. Google Ads on huomattavasti monimutkaisempi kuin ensisilmäyksellä saattaisi näyttää.

Jos olet kyllästynyt toimimattomiin kampanjoihin tai alhaisiin laatupisteisiin – olet löytänyt oikeaan osoitteeseen. Lupaamme parantaa tuloksiasi!

Asiakaslupaus

Olemme niin varmoja osaamisestamme, että lupaamme Google Ads-mainonnalle tulostakuun. Mikäli emme pysty parantamaan mainostilisi tehokkuutta 3 kuukauden sisällä aloituksesta, maksamme 100% palvelupalkkiostamme takaisin. Lupaus koskee jo aiemmin Google Ads -mainontaa tehneitä yrityksiä. Mikäli olet vasta aloittamassa mainontaa, voit silti olla huoleti – olemme Googlen sertifioimia ammattilaisia ja tunnemme Google Adsin edistyneimmätkin tekniikat läpikotaisin.

Tulokset

Suurimmalle osalle asiakkaistamme pystymme lyhyessäkin ajassa saamaan selviä tuloksia. Klikkihintoja alentamalla ja budjetin priorisoinnilla kustannustehokkaimmille hakusanoille saamme usein huomattavasti aiempaa enemmän kävijöitä sivuillenne. Tämän myötä konversiot nousevat ja maksamanne kustannus per konversio laskee. Katso alla oleva esimerkki 2 kuukauden jaksolta, jossa aiemmin tiliä oli hoitanut suuri suomalainen digitoimisto.

Klikkausprosentti

%

Klikkausprosentti nousi 102% houkuttelevimpien mainosten ansiosta. Sivuille saapui siis tuplasti liikennettä samoilla näyttömäärillä! Samalla laatupisteet nousivat keskimäärin 20%.

Keskimääräinen klikkihinta

%

Klikkihinta aleni 51%. Tilirakenteen muutoksilla ja laatupisteiden paranemisella saavutetaan selvästi alemmat klikkihinnat.

Konversiot

%

Myyntitapahtumien määrä kasvoi 31% lisääntyneen liikenteen ja aiempaa tehokkaamman budjetoinnin ansiosta.

Google-mainontaa 100% suoritusteholla

Tehokkaan mainostilin salaisuus löytyy oikein rakennetuista hakusanamainonnan kampanjoista, joihin on yhdistetty seuraavat ominaisuudet:

Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinoinnin käyttämättä jättäminen on pahin virhe minkä voi tehdä. Käytämme uudelleenmarkkinointia niin hakusanamainonnassa (saatamme haluta korkeammat hintatarjoukset sivuillasi käyneille) kuin display-mainonnassakin.

Display- eli kuvamainonta

Display-mainonta on tärkeä osa tehokasta Google-mainontaa. Osaan palvelupaketeistamme luomme animoituja mainoksia sekä esimerkiksi verkkokauppojen tapauksessa dynaamista uudelleenmainontaa (vierailija näkee täysin kohdistetun mainoksen katsomastaan tuotteesta tai palvelusta).

Konversioseuranta

Konversioseuranta on liian usein rikki tai puuttuu kokonaan. Me rakennamme konversioseurannan aina kun mahdollista. Ilman konversioseurantaa ei mainostajalla ole mitään käsitystä tilille tehtyjen muutosten vaikutuksesta myyntiin tai liideihin. Verkkokauppojen tapauksessa pystymme tarvittaessa toteuttamaan esimerkiksi Google Analyticsin Enhanced Ecommerce -lisäosan koodauksen ja asentamisen.

Miksi valitsisit Nostamon kumppaniksesi?

Olemme Google ja Facebook -mainontaan erikoistunut digitoimisto. Kehitämme itseämme jatkuvasti kansainvälisten koulutusten avulla. Lisäksi olemme Googlen sertifioimia ja toimimme yhteistyössä Googlen kanssa mm. tulevien Google Ads -alustan ominaisuuksien testaajina. Käytämme myös kahta markkinoiden johtavaa kolmannen osapuolen työkalua mm. kilpailija-analyysiin, tarkempaan optimointiin ja raportointiin.

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen, Suomen hakumääriin soveltuvan tavan rakentaa Google Adsin tilihierarkia. Tämä on onnistuvan, tunnuslukuja ja konversioita parantavan kokonaiskampanjan ytimessä. Strategiamme vie perinteisiin tapoihin verrattuna huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa, mutta tuottaa varmasti enemmän tuloksia.

Digimarkkinointi koostuu monesta eri keinosta ja usein on järkevää toteuttaa pidempiaikaisempaa strategiaa pala palalta, pitkäjänteisesti. Google Ads on monesti kustannustehokkain keino tehdä toimivaa digimainontaa ja parhaimpia tapoja aloittaa yhteistyö. Meillä on osaamista kaikista vaikuttavista digimarkkinoinnin keinoista, joten voimme tarvittaessa yhteistyön edetessä kehittää digimarkkinoinnin strategiaasi kokonaisvaltaisemmaksi.

Viimeisimmät artikkelit

Miksi Google Ads -mainonta?

Google-mainonnan tulisi kuulua jokaisen yrityksen markkinointistrategiaan. Se on itse asiassa monesti tehokkain markkinointikeino. Olen varma, että kirjoituksen luettuasi olet asiasta samaa mieltä. Kommentoi (tai lähetä…

Lue lisää

Millainen on hyvä Google-mainos?

Hyvin rakennettu Google-mainos on markkinointimielessä hieman erikoinen tapaus: Googlen monimutkaisten algoritmien vuoksi mainos pitää räätälöidä sekä koneelle että ihmiselle. Lisäksi mainosten merkkirajoitukset asettavat omat haasteensa…

Lue lisää

Display-mainonta: opas tehokkaaseen mainontaan

Display-mainonta on nykyajan tienvarsimainontaa. Tienvarsimainontaan nähden display-mainonnalla on kuitenkin merkittäviä etuja: sitä voidaan kohdentaa ihmisten mielenkiinnon kohteiden tai käyttäytymisen mukaan, se on kustannustehokasta ja sitä…

Lue lisää

Mitä tehokas Google Ads -mainonta vaatii?

Google on pyrkinyt tekemään mainosohjelmansa käytöstä mahdollisimman vaivatonta. Mainokset voidaan luoda automaattiasetusten avulla hyvinkin nopealla aikataululla. Oikealla osaamisella mainostilin tehokkuus voidaan kuitenkin viedä aivan uudelle…

Lue lisää

Kiinnostuitko Google-mainonnasta? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.