Facebook -mainonta

Tavoita uusia kävijöitä kohdennetulla Facebook-mainonnalla.
Käännä empivät kävijät asiakkaiksi Facebookin uudelleenmarkkinoinnilla.

Facebook-mainonta kuuluu kokonaisvaltaiseen some-strategiaan

Facebook on edelleen Suomen suosituin some-kanava ja Instagram nopeiten suosiotaan kasvattava kanava. Luonnollisiin (ei-maksettuihin) statuspäivityksiin panostavan markkinoijan kannalta Facebookin kulta-aika on kuitenkin takanapäin, sillä viime vuosien algoritmimuutosten myötä yritysten normaalit tilapäivitykset näkyvät entistä harvemmin käyttäjien feedissä. Näkyvyyden takaamiseksi Facebookin maksettujen mainosten tulisi kuulua jokaisen yrityksen some-strategiaan.

Mistä sitten johtuu, että 40% Facebook-mainontaa tekevistä yrityksistä ei onnistu saamaan positiivisia tuloksia maksetuilla mainoksilla? Usein Facebook-mainontaa lähestytään väärästä näkökulmasta: on totuttu tekemään Google-mainontaa ja Facebookin oletetaan toimivan samalla tavalla. Facebook ja Instagram ovat kuitenkin mainoslogiikaltaan täysin erilaisia. Siinä missä Googlessa samat kampanjat voivat olla tuloksellisia vuodesta toiseen, Facebookissa yhden mainoksen elinkaari on usein parista viikosta pariin kuukauteen kohdeyleisön koosta riippuen. Facebook ja Instagram vaativat siis huomattavasti aktiivisempaa otetta mainostajalta!

Jos olet saanut tarpeeksesi pikkuhiljaa ylöspäin hiipivistä klikkihinnoista ja vähenevistä näyttökerroista olet löytänyt oikeaan osoitteeseen. Lupaamme parantaa tuloksiasi.

Facebook-mainonnan tavoitteet

Jokaisen asiakkaan kohdalla lopputavoite on sama: lisätä houkuttelevien mainosten avulla sivustosi kävijämääriä ja tätä kautta nostaa konversioiden määrää.

Osuvat mainokset

Oikealle joukolle kohdistetut, pysäyttävät, mielenkiinnon herättävät visuaaliset mainokset ovat Facebook- ja Instagram mainonnan keskiössä.

Lisää kävijöitä

Meidän tehtävämme on saada myymästäsi tuotteesta tai palvelusta kiinnostuneita ihmisiä sivuillesi. Laadukkaampaa liikennettä, edullisemmin - sen lupaamme.

Lisää konversioita

Kun tuotteesi ja verkkosivusi ovat kunnossa, kasvaneilla liikennemäärillä on taipumus lisätä myös myyntiä - paljon.

Facebook- ja Instagram Ads - 100% suoritusteholla

Koska haluamme aidosti saavuttaa kanssasi win-win -tilanteen, kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluu Facebook-mainonnan kannalta oleelliset ominaisuudet ja taktiikat. Näiden avulla kampanjoiden teho on taattu:

Facebook Pixel

Pixel on sivuiltasi dataa keräävä koodinpätkä, jota hyödynnetään Facebook-mainonnan optimoinnissa.
Pelkkä pixelin asennus ei kuitenkaan riitä, vaan sen antama data pitää valjastaa Facebookin tekoälyn käyttöön. Asennamme ja säädämme pixelin aina paikoilleen ja otamme sen mahdollisuuksista täyden hyödyn irti.

Mainosten päivitys

Facebookissa oikean mainoksen kohdistaminen oikealle yleisölle on yksi menestyksen salaisuuksista. Mutta mitä tapahtuu, kun mainosten näyttökerrat vääjämättä per katsoja nousevat? Mainokseesi ei enää kiinnitetä huomiota ja Facebookin algoritmi rankaisee klikkikohtaisen hinnan nostolla. Me päivitämme mainoksesi aina uuteen, kun se on tarpeen!

Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinoinnin käyttämättä jättäminen on pahimpia virheitä, joita voi tehdä. Käytämme uudelleenmarkkinointia rakentaessamme moniportaisia kampanjoita ja määrittelemme tarkasti missä järjestyksessä mikäkin mainos näytetään. Verkkokaupoille on mahdollista rakentaa tuotesyöte ja dynaaminen uudelleenmarkkinointi.

Miksi valitsisit Nostamon kumppaniksesi?

Olemme Facebook- ja Google -mainontaan erikoistunut digitoimisto, joten meiltä löytyy syvällistä osaamista Facebook-mainonnan erilaisista kommerverkeistä. Emme kuitenkaan tyydy vain tämän hetkiseen osaamiseemme, vaan kehitämme itseämme jatkuvasti erilaisten kansainvälisten koulutusten avulla. Työkalumme ovat myös huippuluokkaa: käytämme mm. kilpailija-analyysiin, tarkempaan optimointiin ja raportointiin kahta markkinoiden johtavaa ohjelmistoa. Olemme myös Facebookin sertifioimia.

Meillä on lisäksi laaja-alaista osaamista niin sisältömarkkinoinnista, hakukoneoptimoinnista kuin markkinoinnin automaatiostakin. Ulkoistamalla mainontasi alan ammattilaisten käsiin, saat osaamisemme ja resurssimme yrityksesi käyttöön.

Kiinnostuitko Facebook-mainonnasta? Toimi näin.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana työpäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa meille suoraan.