Panssarilasit.fi verkkokaupalle 24 % enemmän myyntiä - "Nostamolla ollaan aidosti kiinnostuneita ja sitoutuneita asiakkaan markkinoinnin kehitykseen"

Panssarilasit.fi on puhelimien lisätarvikkeiden verkkokauppa. Valtavassa valikoimassa on panostettu erityisesti puhelimien suojatarvikkeisiin, kuten panssarilaseihin ja suojakuoriin. Yritys valmistuttaa tuotteensa suorassa yhteistyössä valmistajan kanssa, jolloin tuotteiden laatuun pystytään kiinnittämään erityistä huomiota.

Aloitimme yhteistyön kesäkuussa 2022. Tätä ennen Google-mainonnasta vastasi toinen mainostoimisto.

Panssarilasit.fi verkkokaupan todella laajasta valikoimasta johtuen myös mainonnan kehittäminen on ollut työlästä. Kampanjoita on käännetty ja väännetty, jotta niitä ollaan saatu tehostettua. Nyt noin 9 kuukauden yhteistyön aikana koko verkkokaupan myynti on ollut 24 % suurempi edeltävään ajanjaksoon verrattuna.

Panssarilasit.fi markkinointipäällikkö Teemu Mettovaara on ollut tyytyväinen yhteistyöhön.

"Nostamolla ollaan aidosti kiinnostuneita ja sitoutuneita asiakkaan markkinoinnin kehitykseen. Olemme alusta alkaen olleet yhtämieltä, että yhteistyö tulee olla hedelmällistä molemmille osapuolille missä olemmekin onnistuneet erinomaisesti", Teemu kertoo.

Mainonnan kehittämisessä keskitytään erityisesti kustannustehokkuuden parantamiseen. Tähän liittyen tilillä on jatkuvasti erilaisia A/B-testejä käynnissä. A/B-testien ansiosta mainonnan tuottavuutta pystytään kehittämään jatkuvasti parempaan suuntaan. Jatkuvan parantamisen periaate onkin koko toimintamme ytimessä.

Mettovaara suosittelee meitä myös muille yrityksille.

"Olemme erittäin vakuuttuneita, että Nostamo on kasvattamassa bisnestämme yhdessä kanssamme. Voimme suositella Nostamoa yrityksille, jotka etsivät ammattitaitoista kumppania Google markkinointiin vaikka aikaisemmat yritykset eivät olisi olleet kannattavia."

Viimeisimmät asiakastarinat

Tilaa ilmainen auditointi

Haluatko keskustella oman yrityksesi Google Ads -mainonnasta asiantuntijan kanssa? Voimme auditoida yrityksenne mainostilin, jolloin voimme kertoa suoraan, että miten voisimme yritystänne auttaa. Auditointi on ilmainen.

Lähetä oheinen lomake tai ota yhteyttä Nostamon yrittäjään ja kysy lisätietoja: Risto Kaisko, 040 8242727, risto@nostamo.fi

Nykyinen tila