Pakettiauton hyllyjä myyvän verkkokaupan liikevaihtoon 31 % kasvua – "Suosittelemme Nostamoa kaikille yrittäjille, jotka haluavat saada tuloksia Google Adsin kautta"

Suomen Pakuhylly Oy on myynyt pakettiauton hyllyjä vuodesta 2010 alkaen verkkokauppansa Hyllytpakuun.fi kautta. Yrityksellä on oma E-Flex tuotemerkki, jolla on jo yli 7000 tyytyväistä käyttäjää Suomessa. Valikoimasta löytyy sopivat hyllyjärjestelmät ja kalusteet kaikkiin pakettiautoihin ja huoltoautoihin.

Lähtötilanne

Suomen Pakuhyllyn myymät tuotteet ovat malliesimerkki tuotekategoriasta, jolle suurimmat tulokset hankitaan Google-mainonnalla. Pakettiauton kalustustarpeen herätessä tietoa etsitään usein ensimmäisenä Googlesta, jos aihepiiri ei ole ennestään tuttu. Ei olekaan yllätys, että yrityksellä on pitkä historia Google-mainonnasta.

"Meillä on ollut Google Ads -mainonta tärkeässä roolissa jo noin kymmenen vuotta ja olemme käyttäneet vuosien saatossa useita yhteistyökumppaneita", yrityksen toimitusjohtaja Otto Tast kertoo.

Markkinoinnin kehityskohde on monelle yrittäjälle tuttu – eli myynnin kasvattaminen.

"Kehityskohteenamme on ollut ja on edelleen verkkokauppamyynnin kasvattaminen ja Nostamo tuntuu tuloksien ja kokemuksemme pohjalta oikealta yhteistyökumppanilta, kun tavoittelemme kannattavaa kasvua verkkokaupalle", Tast kertoo.

Google-mainontaa oli toteutettu jo vuosien ajan, joten yhteistyö aloitettiin luonnollisesti mainostilin auditoinnilla (eli vanhan datan analysoinnilla). Auditointi paljasti runsaasti kehityskohteita, mutta myös seikkoja, jotka ovat mainonnassa aiemmin toimineet. Tämän tiedon pohjalta kampanjat rakennettiin kokonaan uusiksi.

Tulokset

Tuloksia alkoi tulla nopeasti yhteistyön aloittamisen jälkeen.

"Numerot puhuvat puolestaan. Tuloksia on siis tullut. Arvostamme myös Nostamon asiantuntevaa palvelua korkealle. Kehityskohteisiin puututaan aikailematta ja olette oma-aloitteisia. Tämä rakentaa luottamusta", Tast kertoo.

Tulokset näkyvät suoraan yrityksen liikevaihdossa. Yhteistyötä on nyt takana 7 kuukautta, ja aiemmin melko tasaista myyntiä vuodesta toiseen tehneen yrityksen liikevaihto on yhteistyön aloittamisen jälkeen ottanut 31 prosentin kasvuloikan.

Tast antaakin Nostamon palvelulle varauksettoman suosituksen.

"Suosittelemme Nostamoa kaikille yrittäjille, jotka haluavat saada tuloksia Google Adsin kautta. Noin viiden eri yhteistyökumppanin kanssa kokeilujen jälkeen Nostamo on kyllä paras."

Viimeisimmät asiakastarinat

Tilaa ilmainen auditointi

Haluatko keskustella oman yrityksesi Google Ads -mainonnasta asiantuntijan kanssa? Voimme auditoida yrityksenne mainostilin, jolloin voimme kertoa suoraan, että miten voisimme yritystänne auttaa. Auditointi on ilmainen.

Lähetä oheinen lomake tai ota yhteyttä Nostamon yrittäjään ja kysy lisätietoja: Risto Kaisko, 040 8242727, risto@nostamo.fi

Nykyinen tila