Sähköautojen latausratkaisuja tarjoavan verkkokaupan myyntiin 106% kasvua - "Useamman putiikin testanneena, Nostamo on ainoa kumppani, jonka toimintaan voin vilpittömästi sanoa olevani 100 % tyytyväinen"

EV Lataus Oy on sähköautojen latausratkaisuihin erikoistunut vähittäiskauppa. Yrityksellä on oma varasto ja myymälä Tampereella, mutta myynti tapahtuu pääasiassa verkon välityksellä. EV Lataus saa asiakkailtaan kiitosta erityisesti huippunopeasta toimituksesta sekä helposti asennettavista ja laadukkaista tuotteista. Erottavana tekijänä toimii myös loistava asiakaspalvelu, jota yritys tarjoaa sähköisten kanavien ohella myös puhelimitse.

Yhteistyömme alkoi vuodenvaihteessa 2021-2022. Yhdeksän kuukauden yhteistyön jälkeen verkkokaupan myynti on kasvanut 106% verrattuna yhteistyötä edeltävään yhdeksän kuukauden ajanjaksoon. Verkkokaupan analytiikka ei ollut kunnossa ennen yhteistyön alkua, joten tuloksista ei ole esittää tarkempia kuvaajia. Sen sijaan EV Latauksen yrittäjä Ville Mäkelä antoi kattavan arvionsa yhteistyön onnistumisesta.

Nostamo on lyhyessä ajassa osoittanut olevansa Googlemarkkinoinnin todellinen ammattilainen. Alalla tuntuu olevan tapana antaa kovia lupauksia markkinoinnin toimivuudesta ja erilaisissa tilien auditoinneissa myydään kuut ja tähdet taivaalta. Useamman putiikin testanneena, Nostamo on ainoa kumppani, jonka toimintaan voin vilpittömästi sanoa olevani 100 % tyytyväinen.

"Erityisesti näistä seikoista olen pitänyt Nostamon toiminnassa;

  • Asiakasta ei yritetä väkisin sitouttaa kuukausiksi kerrallaan.

  • Asiakkaalle ei myydä väkipakolla lisäosia, joiden kannattavuus on mainonnan tuoton kannalta epäoleellista.

  • Pohjatyöt tehdään huolellisesti ja markkinoinnin tavoitteet asetetaan asiakkaan toiveita kuunnellen.

  • Jotain uusia Googlen ”työkaluja” voidaan kokeilla myös kertaluontoisesti pienelläkin budjetilla, ja jos ne eivät toimi, niin ne hylätään.

  • Asiakkaalle selvitetään (välillä kysymättäkin) juurta jaksaen mitä tehdään ja miksi sitä tehdään.

  • Mahdollisiin ongelmatilanteisiin reagoidaan nopeasti ja mainostilejä seurataan ja kehitetään ilman, että asiakkaan tarvitsee puuttua tekemiseen.

  • Mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa nopeasti tyhjentävän vastauksen, joista käy äkkiä ilmi, että tekijöillä on homma hallussa.

  • Nostamon väki on äärimmäisen nöyrää, vaikka otteesta huokuu rautainen ote tekemiseen. Tämän porukan kumppaniksi ryhtyessäsi huomaat, että hommaa ei hoideta hienoilla mainospuheilla vaan konkreettisilla näytöillä.

Verkkokauppayrittäjänä olen huomannut, että ylivoimaisesti tärkein asia myynnin kasvattamiseksi on markkinoinnin oikeanlainen kohdistaminen. Markkinointikanavia on monia, mutta Googlemarkkinoinnilla olemme raporttien valossa saaneet ehdottomasti eniten vastinetta rahoillemme. On ollut ilo huomata, että verkkokauppojemme (evlataus.fi / cloudboots.fi) liikevaihto onkin kasvanut merkittävästi Nostamon ottaessa mainostilit haltuunsa."

Kuten Villen kommentista käy ilmi, niin onnistunutta yhteistyötä laajennettiin maaliskuussa koskemaan myös toista EV Latauksen omistamaa verkkokauppaa. Cloudboots tarjoaa painehoitotuotteita, joiden tarkoituksena on nopeuttaa palautumista ja edistää kehon yleistä hyvinvointia. Tämänkin verkkokaupan kohdalla tulokset olivat samansuuntaisia, eli myyntiin tuli merkittävää kasvua.

 

Viimeisimmät asiakastarinat

Tilaa ilmainen auditointi

Haluatko keskustella oman yrityksesi Google Ads -mainonnasta asiantuntijan kanssa? Voimme auditoida yrityksenne mainostilin, jolloin voimme kertoa suoraan, että miten voisimme yritystänne auttaa. Auditointi on ilmainen.

Lähetä oheinen lomake tai ota yhteyttä Nostamon yrittäjään ja kysy lisätietoja: Risto Kaisko, 040 8242727, risto@nostamo.fi

Nykyinen tila