Polkupyöräilyn erikoisliikkeen liikevaihtoon 134 % kasvua – "Nostamo on ollut erittäin aktiivinen kumppani ja tuonut paljon lisäarvoa paitsi markkinointiin, myös koko liiketoimintaan"

Pyörävarikko on kaikkia pyöräilijöitä palveleva polkupyöräilyn erikoisliike. Tuhansien tuotteiden valikoimasta löytyy pyöräharrastajille niin polkupyörät, ajovarusteet, varaosat kuin tarvikkeetkin. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on myymälä kuudella eri paikkakunnalla.

Lähtötilanne

Ennen yhteistyömme alkua Pyörävarikon Google-mainontaa toteutti yritykseen palkattu markkinoinnin ammattilainen. Vuonna 2021 alkunsa saaneessa yrityksessä huomattiin kuitenkin nopeasti, että on tehokkaampaa ulkoistaa markkinointi asiansa osaavalle mainostoimistolle, ja keskittyä itse markkinoinnin johtamiseen.

Pyörävarikon operatiivinen johtaja Eerik Tölli on tyytyväinen ulkoistuspäätökseen.

"Olemme saaneet toki tehokkuutta markkinointiin, mutta myös lisää oppia muihin liiketoiminnan osa-alueisiin markkinoinnin kautta. Samalla markkinoinnin ulkoistaminen on mahdollistanut omien resurssiemme tehokkaamman käytön liiketoiminnan ydinalueilla."

Yhteistyö aloitettiin syyskuussa 2022. Yhteistyön aluksi mainostili rakennettiin kokonaan uusiksi ja konversioseurantaa vaivanneet ongelmat korjattiin.

Tulokset

Yhteistyön hyöty on näkynyt kokonaisvaltaisesti kaikissa myyntikanavissa.

"Mainonnan kehitys on näyttäytynyt positiivisesti liikevaihdon kehityksessä myymälöissä ja myös verkkokaupassa", Tölli kertoo.

Pyörävarikon liiketoiminta on sesonkiluonteista, ja suurin myynti tehdään huhtikuun ja elokuun välisenä aikana. Vuonna 2023 Pyörävarikon liikevaihto kasvoi 134 prosenttia edeltävän vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Isona tekijänä liikevaihdon kehityksen taustalla on tehostunut markkinointi, mutta Töllin mukaan yhteistyöstä on ollut hyötyä myös liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

"Palvelu on ollut sujuvaa sekä ketterää alusta asti. Olemme Nostamon avulla pystyneet säilyttämään markkinoinnin tehokkuuden sesonkivaihteluissa ja vastaamaan toimialan kiristyvään kilpailutilanteeseen. Nostamo on ollut erittäin aktiivinen kumppani ja tuonut paljon lisäarvoa paitsi markkinointiin, myös koko liiketoimintaan", Tölli kertoo.

Viimeisimmät asiakastarinat

Tilaa ilmainen auditointi

Haluatko keskustella oman yrityksesi Google Ads -mainonnasta asiantuntijan kanssa? Voimme auditoida yrityksenne mainostilin, jolloin voimme kertoa suoraan, että miten voisimme yritystänne auttaa. Auditointi on ilmainen.

Lähetä oheinen lomake tai ota yhteyttä Nostamon yrittäjään ja kysy lisätietoja: Risto Kaisko, 040 8242727, risto@nostamo.fi

Nykyinen tila