LVI-alan verkkokaupan mainonnan kautta tulleeseen myyntiin 176% parannus – "Nostamon kanssa aloitettu yhteistyö ylitti kirkkaasti kaikki mahdolliset odotukset"

LVINETTI tarjoaa LVI-tarvikkeet rakentamiseen ja saneeraukseen. Verkkokaupan toiminta alkoi jo vuonna 2006 lämmitystarvikkeiden myynnillä, ja vuonna 2017 liiketoiminta laajeni muihin LVI-alan tuotteisiin. Yritys palvelee sekä omatoimi- että ammattiasentajia.

Aloitimme yhteistyön helmikuussa 2022. Tulokset lähtivät saman tien nousukiitoon.

Alla on esitetty koko verkkokaupan myynnin kehitys yhteistyön aloituspäivästä heinäkuun loppuun edeltävän vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. (Rakennusalalla kesä on sesonkia, joten tästä syystä vertailua tehdään edeltävän vuoden vastaavaan ajakohtaan.)

Kuten kuvaajasta nähdään, niin tänä vuonna (sininen viiva) verkkokaupan myynti on ollut jokaisena kuukautena edellisvuotta suurempi. Kokonaisuudessaan myyntiä on tullut 75,96% enemmän edeltävään vuoteen verrattuna.

lvi-netti

Yllä oleva kuvaaja näyttää tosiaan koko verkkokaupan myynnin kehityksen. Lvinetillä markkinoinnin pääpaino on Google-mainonnassa, joten koko verkkokaupan myynnin kehitys kertoo hyvin mainonnan onnistumisesta.

Sen sijaan, jos katsotaan pelkästään Google-mainonnan lukuja, niin tulokset ovat vielä paremmat. Mainonnan kautta tullut myynti on kasvanut 176,27% eli myynti on lähes kolminkertaistunut!

Lvinetin puolella tuloksiin ollaan todella tyytyväisiä.

"Nostamon kanssa aloitettu yhteistyö ylitti kirkkaasti kaikki mahdolliset odotukset", Lvinetin yrittäjä Kimmo Riipinen summaa yhteistyön onnistumisen.

 

Viimeisimmät asiakastarinat

Tilaa ilmainen auditointi

Haluatko keskustella oman yrityksesi Google Ads -mainonnasta asiantuntijan kanssa? Voimme auditoida yrityksenne mainostilin, jolloin voimme kertoa suoraan, että miten voisimme yritystänne auttaa. Auditointi on ilmainen.

Lähetä oheinen lomake tai ota yhteyttä Nostamon yrittäjään ja kysy lisätietoja: Risto Kaisko, 040 8242727, risto@nostamo.fi

Nykyinen tila