Tilaa auditointi

Auditoinnissa tutkimme yrityksenne Google Ads -tilin satojen auditointien kokemuksella. Selvitämme mahdolliset mainonnan suorituskykyä heikentävät tekijät ja annamme kehitysehdotukset mainonnan suorituskyvyn parantamiseksi. Lähetä oheinen lomake niin palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä!

banner
Nykyinen tila
Tehokkuus
Kuinka paljon mainonta tuottaa? Konversiotiedot tutkimalla saadaan yleensä nopeasti vastaus selville ja lisäksi ideoita mainonnan kehittämisestä eteenpäin. Pystymme selvittämään mainonnan tehokkuuden tarkemmalla tasolla, jos yrityksellä on jo käytössä konversioseuranta.

Konversioseurannan avulla voidaan seurata, että mistä markkinointikanavasta yhteydenotot (palvelualan yritys) ja ostotapahtumat (verkkokauppa) ovat tulleet.

Kohdennus
Onko mainonta kohdennettu oikealle yleisölle? Tarkka kohdennus on yksi tuloksellisen Google-mainonnan tärkeimmistä perusperiaatteista.

Tutkimme auditoinnissa kohdennuksen nykytilan ja annamme ehdotukset sen parantamiseksi.

Mainosviestit
Ovatko mainostekstit laadittu parhaiden käytänteiden mukaan ja ovatko ne teknisesti ajantasalla? Google-mainonnan teknisen luonteen vuoksi mainoksilla on tietynlainen rakenne, joka toimii mainonnassa parhaiten. Käymme mainokset läpi ja kerromme näkemyksemme niiden sisällöstä.
Muut asiat
Hyvin rakennettu mainostili koostuu monesta pienestä tekijästä, jotka huomaa vain vuosien kokemuksella. Käymme mainostilin kokonaisvaltaisesti läpi ja pyrimme löytämään mainonnan suorituskykyä heikentävät tekijät.

Lisäksi saat pari sisäpiirin vinkkiä Google-mainontaan!