Asiakasarviot

Lue alta asiakkaidemme kokemuksia. Referenssit-sivulla voit tutustua myös asiakkaistamme tehtyihin asiakastarinoihin.

Tuomo Ahonen

Josira Oy

Asiansa osaava porukka, hommat hoituneet todella mallikkaasti ja palvelu ollut osaavaa ja ystävällistä. Statistiikassa kyllä havainnut palvelun hyödyt.

Joel Wulff

Uplus Oy

Nostamo sai Google Ads tuloksemme nousemaan jo alle kuukaudessa ja hyvät tulokset ovat jatkuneet siitä asti. Kommunikointi sujuu ja asiointi on helppoa. He tietävät selvästi, mitä tekevät!

Jussi Vepsäläinen

Autokorjaamo Vepsäläinen

Yritykselleni kannattavaa Google-mainontaa on yrittänyt rakentaa useampikin mainostoimisto, mutta vasta Nostamo onnistui tässä. Yhteistyön tuloksena konversiomäärä on kasvanut, konversioprosentti on kasvanut, asiakashankinnan hinta on puolittunut ja Google-mainonta on nyt kannattava investointi. Koko liiketoimintaan on tullut merkittävä muutos.

Kimmo Riipinen

Onekey Partners S&R Oy

Nostamo Oy on hoitanut kahden liiketoimintayksikkömme Google mainontaa noin vuoden ajan. Tulokset ovat erinomaisia. Ammattitaito ja asiakaspalvelu todella mutkatonta ja ammattitaitoista. Tulosten seuranta ja raportointi selkeää ja läpinäkyvää. Voin todellakin suositella heidän palveluitaan.

Ville Mäkelä

EV Lataus Oy

Nostamo on lyhyessä ajassa osoittanut olevansa Googlemarkkinoinnin todellinen ammattilainen. Alalla tuntuu olevan tapana antaa kovia lupauksia markkinoinnin toimivuudesta ja erilaisissa tilien auditoinneissa myydään kuut ja tähdet taivaalta. Useamman putiikin testanneena, Nostamo on ainoa kumppani, jonka toimintaan voin vilpittömästi sanoa olevani 100 % tyytyväinen.

Ninarose Keltto

Pikavuokraus Oy

Hyvä ja luotettava palvelu, osaava, ystävällinen ja asiantunteva porukka. Olemme saaneet hyviä tuloksia yrityksemme, konevuokraamo Pikavuokrauksen Google-markkinoinnissa.

Kaarle Parikka

Plan Brothers Oy

Olemme olleet Falconylla (B2B SaaS) erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Nostamon kanssa. Toiminta on ammattitaitoista, asiakaskeskeistä ja joustavaa.

Kim Huhtavaara

Kotisiivous Kimallus Oy

Yhteistyö Nostamon kanssa helpotti elämääni huomattavasti sillä enää minun ei tarvinnut käyttää omaa aikaani markkinointiin vaan pystyin keskittymään siihen, mitä itse osaan parhaiten. Palvelu on erinomaista. Vastausajat ovat olleet poikkeuksellisen nopeita ja palvelu on ollut henkilökohtaista. Olen suositellut ja tulen suosittelemaan Nostamoa kaikille, jotka ovat kamppailleet tehottoman ja kalliin markkinoinnin kanssa. Itse olen ollut erittäin tyytyväinen palvelun helppouteen ja erityisesti sen tehokkuuteen.

Jere Hedman

Hohdepinnoitus Oy

Google-mainontamme ennen yhteistyön alkua oli todella pientä ja tehtiin omin voimin ja yhden liidin hinta oli todella korkea. Yhteistyö Nostamon kanssa on helpottanut laajentumistamme toiselle paikkakunnalle huomattavasti. Mainonnan kehitys on näkynyt suoraan yhteydenottojen määrässä, sekä tilausmäärissä. Nostamo osaa asiansa, raportit ovat selkeät ja tarkat ja tulevat ajallaan. Ollaan tehty tarvittavia kehitystöitä kamppiksiin ja kokeiltu uusia kamppiksia raporteista tehtyjen 'analyysien' perusteella.

Teemu Mettovaara

iHelp Finland Oy

Nostamolla ollaan aidosti kiinnostuneita ja sitoutuneita asiakkaan markkinoinnin kehitykseen. Olemme alusta alkaen olleet yhtämieltä, että yhteistyö tulee olla hedelmällistä molemmille osapuolille missä olemmekin onnistuneet erinomaisesti. Olemme erittäin vakuuttuneita, että Nostamo on kasvattamassa bisnestämme yhdessä kanssamme. Voimme suositella Nostamoa yrityksille, jotka etsivät ammattitaitoista kumppania Google markkinointiin vaikka aikaisemmat yritykset eivät olisi olleet kannattavia.

Jaana Hautala

Oivaltamaan Oy

Suosittelen Nostamoa vahvasti eri kokoisten yrittäjien yhteistyökumppaniksi. Yritykseni ehkä suurin kompastuskivi oli aiemmin, että suunnittelin itse Google Ads markkinoinnin, ja en osannut seurata sitä enkä saanut toivottuja tuloksia. Eli markkinaraha meni ikään kuin hukkaan.

Optimasiivous Oy

Sivustomme sai pontevan nousun Nostamo Oy:n toimesta 2020 keväällä. Olimme aikaisemmin räpiköineet oman osaamisemme varassa ja lehtimainosten sekä fonectan epämääräisten mainoskorttien turvin. Yhteydenotot ovat kasvaneet 150% kolmessa kuukaudessa kun aloitimme yhteistyön Nostamon kanssa 2020. Kasvu on jatkunut tasaisesti senkin jälkeen 30% kehityksellä vuosittain. Oleme saanet myös paljon neuvoa sivustomme kehittämiseen. Kiitos tästä osaavalle porukalle.